Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 25 MEI 2023

Meer focus en creativiteit met microdosering

Lorenzo Bown & Nicolas Roegiers

Microdoseren, de praktijk van het nemen van heel kleine dosissen van psychedelische stoffen om bepaalde mentale en emotionele voordelen te verkrijgen, is een hot topic in de gezondheid en wellness industrie.

In de afgelopen maanden heeft het onderwerp en Aydoo, de eerste Belgische startup hierrond veel publiciteit gekregen, waardoor veel mensen nieuwsgierig zijn geworden.

Tijdens deze workshop zullen Lorenzo Bown & Nicolas Roegiers van Aydoo inzicht geven in de volgende onderwerpen:

  • De geschiedenis van microdosering en hoe het evolueerde tot een populair onderwerp van onderzoek.
  • De mogelijke voordelen van microdosering, zoals verbetering van concentratie, productiviteit, stemming maar ook creativiteit en het aanmaken van nieuwe neurale verbindingen.
  • Tips bij microdosering.
  • Hoe microdosering kan worden geïntegreerd in coaching praktijken voor versterkte resultaten.
  • De laatste onderzoeken en studies over microdosering en de huidige status van de wetenschap.

Als coach die geïnteresseerd is in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en wellness, is dit een kans om te leren over een belangrijk en veelbesproken onderwerp en om deel te nemen aan een levendige discussie.

Over Lorenzo Bown & Nicolas Roegiers

Lorenzo & Nicolas zijn twee levenslange beste vrienden uit Gent die (een deel) van de wereld hebben rondgereisd. Ze ontdekten zelf de voordelen van microdosering, elk met hun eigen doelen voor ogen.

Na een succesvolle exit bij zijn vorige startup, werd Lorenzo geïnspireerd door microdosering toen hij op reis was met ondernemende vrienden uit Silicon Valley. Vooral voor cognitieve verbetering en hoe we onze dagelijkse productiviteit kunnen verhogen door middel van bio-hacking.

Nicolas is een ondernemer en een vroege gelover in functionele psychedelica. Hij maakte er voor het eerst kennis mee via de Engelse schrijver en filosoof Alan Watts. Hij is gefascineerd door zowel de wetenschap als de mystieke ervaringen van psychedelica.

Wegens onvoorziene omstandigheden kan dit YourCoach Café niet doorgaan. Onze excuses hiervoor.