Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 26 OKTOBER 2023

Metaforen voor het leven

Tom Hallez en Benjamin Ball

Deze workshop vervangt de oorspronkelijk geplande workshop van Hilde Broeckhove over ‘Versterk je innerlijke verbondenheid met Tao’.

Een metafoor is een vergelijking voor hoe je de werkelijkheid beleeft. Meer dan met verhalen over de situatie, benaderen we met metaforen de diepere patronen die ons aansturen. Vaak zit je met een metafoor dichter bij de kern van hoe je iets beleeft, dan met een beschrijving.

We zijn wandelende metaforen. Alles dat we doen is symbolisch. Hoe we dingen beleven is een herhaling van onze onderliggende patronen.
– Benjamin Ball

 

Bijvoorbeeld:

  • Situatie: Je hebt op het werk last van je dominante baas. Je zwijgt wanneer hij er is, maar achteraf ben je kwaad.
  • Metaforisch: Je maakt jezelf klein. Niet enkel bij je baas, maar ook bij anderen die een strenge vaderlijke energie hebben. Je wordt als een egel, opgerold en stekelig.

Ons onbewuste spreekt een andere taal. De taal van onze dromen, en van diepe persoonlijke transformatie, is sensorisch en metaforisch.

In deze praktische workshop duiken we samen in een aantal metaforische werkvormen over jouw leven. Je haalt jouw onbewuste broncode naar boven en herschrijft hem.

UITZONDERLIJK!

Tom en Benjamin geven deze workshop samen, dus je krijgt de twee grondleggers van YourCoach live aan het werk te zien.

Over Tom Hallez & Benjamin Ball

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren. Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten. Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.