Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 23 SEPTEMBER 2021

Verslag YourCoach Café

Kwetsbaarheid: Voor doetjes of durvers?

Gil Renders

‘Vulnerability is a condition for connection’, stelt Brené Brown in haar boek Daring Greatly. Anno 2021 is kwetsbaarheid dé kwaliteit waarmee jij als partner, coach, ondernemer of leidinggevende het verschil maakt en impact genereert. Dat vraagt van jou dat je tegelijk controle kan loslaten en knopen durft doorhakken; dat je twijfel durft tonen én voldoende de veiligheid kan bewaken. Die balans bereik je alleen als je kwetsbaarheid de motor is van waaruit je werkt en leeft.

In deze workshop laat Gil Renders jou aan den lijve ervaren wat de impact van een kwetsbare houding kan zijn. Ze daagt je uit om je eigen krachtige kwetsbaarheid te onderzoeken en reikt concrete handvaten aan om de positieve impact ervan meteen te ervaren.

Over Gil Renders

Gil Renders is leiderschaps- en transformatiecoach, psychotherapeute en spreekster. In haar coachingspraktijk ‘Echte Leiders Dansen’ combineert ze haar achtergrond als Germaniste en theatermaker met haar expertise in systemisch opstellingenwerk, voice dialogue en verbindende communicatie. Ze gelooft sterk in een ervaringsgerichte coachingsaanpak en werkt vanuit een diepe betrokkenheid.

Je kan ter voorbereiding luisteren naar haar podcastuitzending ‘De kracht van kwetsbaarheid‘ dat een krachtig voorsmaakje geeft op het thema van de avond.