Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2024

Online inschrijven via YourCoach Academy

NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie)

Katri Johanna Mets

NEI, ofwel Neuro Emotionele Integratie, biedt een krachtige benadering om de emotionele oorzaak achter klachten te achterhalen en te behandelen, waardoor ze verminderen of verdwijnen. Deze laagdrempelige en simpele vorm van therapie richt zich op het oplossen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. Tijdens deze workshop maak je kennis met NEI en leer je hoe je deze methode kunt inzetten voor persoonlijke groei en welzijn.

Wat kun je verwachten:

  • Inzicht in de werking van NEI en de principes van neuro emotionele integratie.
  • Ontdek hoe ons lichaam wijs is en alle gebeurtenissen in ons leven opslaat, inclusief de positieve en negatieve emoties.
  • Leer hoe je via eenvoudige spiertesten in communicatie kunt gaan met je onderbewuste en de oorsprong van blokkades kunt achterhalen.
  • Ervaar hoe de lading van deze blokkades kan worden weggehaald, waardoor de energie weer vrij kan stromen en oude patronen worden doorbroken.
  • Ontdek bij welke klachten NEI-therapie effectief kan zijn en hoe je deze methode kunt inzetten voor persoonlijke groei en welzijn.

De workshop wordt geleid door Katri Johanna Mets, een ervaren NEI-therapeut. We gaan praktisch aan de slag met zelfbescherming, eenvoudige spiertesten en het oplossen van PEG’s (Pschycho Energetisch Geheugen), waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en je emotionele welzijn kunt verbeteren. Kortom, van NEI word je blij! Ontdek hoe je meer levensenergie kunt ervaren en oude blokkades kunt oplossen tijdens deze inspirerende workshop over Neuro Emotionele Integratie.

Over Katri Johanna Mets

Katri Johanna Mets is een ervaren medicijnvrouw en therapeut, met een achtergrond als leerkracht en naturopaat. Haar levenslange leergierigheid en passie voor persoonlijke ontwikkeling hebben haar geleid naar een praktijk waar ze zich toelegt op het begeleiden van anderen naar hun beste versie. Ze gelooft sterk in de innerlijke wijsheid en het zelfgenezend vermogen van het lichaam, en ziet haar missie in het helpen ontwikkelen van talenten en het bevorderen van een creatieve, vrije en gezonde levensstijl. Katri heeft een bijzondere interesse in hooggevoeligheid en heeft dit talent omgezet in een kracht, wat haar in staat stelt dieper te voelen en verder te kijken, zowel in haar eigen leven als in dat van anderen.

Door haar nieuwsgierigheid en interesse in alternatieve benaderingen heeft Katri een breed scala aan tools ontwikkeld, waarvan NEI (Neuro Emotionele Integratie) en Brainspotting enkele voorbeelden zijn. Haar visie op het leven wordt gekenmerkt door verwondering, leergierigheid en humor, en ze gelooft sterk in de wijsheid die in ons allen besloten ligt. Als verbandenlegger zoekt ze naar de diepere oorzaken van klachten en patronen, met als doel het aanpakken van de kern van het probleem. Katri staat open voor een gezonde samenwerking tussen natuurgeneeskunde en reguliere geneeskunde, waarbij ze streeft naar een holistische benadering die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert en ondersteunt.