Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 23 MEI 2024

Ontdek de toekomst van persoonlijkheidsmodellen

Bram Janssens

In onze steeds veranderende wereld is het essentieel om onszelf te blijven ontwikkelen en onze interpersoonlijke vaardigheden te verbeteren. De workshop “Ontdek de toekomst van persoonlijkheidsmodellen” biedt je een unieke kans om via Lumina Spark jezelf op een dieper niveau te ontdekken en je samenwerkingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Lumina Spark is niet zomaar een persoonlijkheidsmodel; het is een revolutionaire benadering die je totale persoonlijkheid onthult en een nauwkeurige, unieke profielschets biedt van wie je echt bent. Dit diepgaande inzicht in jezelf verhoogt niet alleen je zelfbewustzijn maar onthult ook verborgen potentieel en verbetert je vermogen om onder druk te presteren. Gedurende de workshop zul je praktische acties ontdekken voor verbeterde communicatie, effectiever teamwerk en sterk leiderschap.

De Kracht van Lumina Spark

Wat Lumina Spark onderscheidt, is de directe herkenbaarheid en de individueel op maat gemaakte rapporten die het oplevert. In tegenstelling tot andere modellen die mensen in brede categorieën plaatsen, biedt Lumina Spark een gedetailleerde en genuanceerde blik op jou als individu.

  • Diepgang
    Lumina Spark onderscheidt zich door zijn diepte, door maar liefst twee lagen dieper te gaan dan de meeste leersystemen. Met acht aspecten en vierentwintig eigenschappen krijgen de vier kleuren binnen het model duidelijk meer betekenis en waarde.
  • Meervoudige Persona’s
    Uniek is dat Lumina Spark naast de ‘dagelijkse’ persona ook de ‘overbelaste’ en ‘instinctieve’ persona meet. Deze worden onafhankelijk van elkaar gemeten, wat zorgt voor een completer en accurater beeld van je persoonlijkheid onder verschillende omstandigheden.

Voorbereiding voor de Workshop

Om de ervaring tijdens de workshop te maximaliseren, vragen we alle deelnemers om voorafgaand aan de workshop een korte vragenlijst in te vullen via de onderstaande links in de Lumina Spark app. Dit zal je persoonlijkheidsprofiel genereren, welke je dient mee te brengen naar de workshop. Dit voorbereidende werk zal de basis leggen voor een meer persoonlijke en diepgaandere leerervaring.

Download App (Google Play)
Download App (Apple Store)

Over Bram Janssens

Na een gevarieerde loopbaan in diverse salesfuncties, maakt Bram sinds 2016 deel uit van Management Spark. Binnen Management Spark is Bram trainer, coach en verantwoordelijke voor de businessdevelopment van de tools van Lumina Learning. Zijn specialisatie ligt op het vlak van teamcoaching, salescoaching en salestraining.

De meeste mensen kennen Bram als een sympathieke extravert, maar wat minder mensen weten, is dat hij ook erg observerend, empathisch en sensitief is. Door deze kwaliteiten op een effectieve manier in te zetten in zijn rol, ziet en voelt hij heel snel wat er leeft in een team en waar er spanningen zitten en voelen deelnemers zich snel veilig genoeg bij hem om hun verhaal te delen.

In zijn vrije tijd gaat hij graag wandelen met de hond en laadt hij zijn batterijen op in de sauna.