Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 24 SEP 2020

Verslag YourCoach Café

Coachen zonder blabla

Benjamin Ball

Op donderdag 24 september 2020 kan je opnieuw ‘Showcoaching’ beleven met coach en trainer Benjamin Ball. Hij neemt je mee in zijn geliefkoosde onderwerp: ‘Coachen zonder Blabla’, ook de titel van zijn populaire boek.

Tijdens coachgesprekken wordt er vaak teveel in het ijle gepraat. Het klinkt misschien goed maar leidt zelden tot verandering. Hoe kan je van coachgesprekken in plaats van een interessante, vaak vrijblijvende babbel een krachtige ervaring maken die blijft nazinderen? Benjamin neemt je mee in de verschillende onderdelen van zijn methode en laat je vooral ervaren hoe dat in het echt precies werkt. Na deze workshop ga je naar huis met een hoop nieuwe ideeën en technieken om mee aan de slag te gaan in je coachpraktijk.

Over Benjamin Ball

Benjamin Ball is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.