Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 22 FEBRUARI 2024

Human Design

Soetkin Vervaet

Human Design is een innovatief profileringssysteem. Het is een synthese van oosterse en westere elementen waaronder de Chinese I ching, quantummechanica, astrologie en genetica. Human Design kan heel complex zijn maar let’s keep it simple: in de basis vertelt je design hoe je energiesysteem in elkaar zit, waar je makkelijk energie verliest, hoe je functioneert in groepen, wat een onmiskenbaar talent of krachtbron is en hoe jij best keuzes maakt (ja, niet iedereen functioneert vanuit “gut feeling” of gevoel).

Human Design werkt als een kaart of een handleiding. Die handleiding werd door conditionering en aangeleerde ritmes/gedrag overschreven. Jouw Human Design leren kennen is voor mij de herdefiniëring van jezelf: je kijkt met nieuwe ogen naar wat je diep van binnen al wist (en onderweg vergat). Het is niet alleen een tool naar zelfkennis en zelfwaardering, maar maakt je ook veerkrachtiger omdat je keuzes leert maken vanuit je eigen kompas. Het is geen rigide systeem, maar eerder een uitnodiging om het experiment aan te gaan vanuit jouw design en te kijken wat er hierdoor verandert in jouw leven en relaties. Benieuwd?

In deze workshop gaan we concreet aan de slag met ons eigen design. Verwacht je aan een korte maar krachtige duik in je eigen design, concrete denk-en doe-oefeningen en een paar concrete tools om mee naar huis te nemen.

Vereisten?

Maak je chart op https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart. Dit is de officiële software van de International Human Design school en bevat geen fouten, unlike andere software die je online kan vinden.

Breng je design afgeprint mee en je bent er klaar voor. Verder geen voorkennis vereist.

Over Soetkin Vervaet

Al heel haar leven is Soetkin gefascineerd door wat ons mens maakt en welke schoonheid en struggles dit natuurlijkerwijs met zich meebrengt. Dit verkende ze als kunstenaar, hulpverlener, lesgever en nu als coach in haar eigen bedrijf Your Path.

Soetkin coacht ondernemers naar een meer aligned bedrijf via Human Design. Soetkin studeerde sociaal werk en trok na een jaar hulpverlening naar de toneelschool in Maastricht waar ze afstudeerde als dramaregisseur en master in choreografie. Ze had jaren een eigen theater-en dansgezelschap dat ze combineerde met doceren in verschillende contexten. Ze volgde verschillende coach-opleidingen maar de echte switch kwam pas in 2015 met Human Design. Het was de ontbrekende schakel die alles veranderde en tegelijk verbond met elkaar. Sinds 2017 coacht ze alleen nog vanuit deze kennis. Meer info over Soetkin via Your Path.