Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 25 APRIL 2024

Online Inschrijven via de YourCoach Academy

Van internationale rugbyspeler tot spirituele mentor

Joe Van Niekerk

De realisaties die Joe Van Niekerk verwierf in zijn spirituele leringen, naast reizen op het gebied van plantengeneeskunde en vipassana-retraites, zijn wat hij met ons deelt om ons te helpen ontwaken, transformeren en ook ons leven te veranderen.

Door naar binnen te gaan om diepgewortelde trauma’s te helen, kunnen we via stilte een gevoel van innerlijke vrede en aanwezigheid cultiveren.

Joe vertelt over hoe zelfbeheersing ontwikkelde. Hij moedigt ons aan om ons Zelf te verkennen om ware gelukzaligheid in ons leven kunnen ervaren. Hij begeleidt ons naar diepere bewustzijnsstaten in lichaam en geest.

Zijn workshop gaat over de belichaming van de waarheid op een enorme transformatiereis. Over de ups en downs die hij in zijn leven tegenkwam. En de gouden klompjes wijsheid die hij uit die leringen ontving.

De workshop wordt in het Engels gegeven.

Over Joe Van Niekerk

Joe Van Niekerk speelde meer dan 13 jaar rugby voor de Springboks in Zuid-Afrika en voor Toulon in Frankrijk. Na zijn carrière als hoogpresteerder en leider besloot hij een 180° wending te maken omdat hij zich realiseerde dat hij veel trauma’s had die nog niet waren aangepakt. Plotseling was het niet meer belangrijk in welke auto hij reed of hoeveel hij had bereikt.

Hij ging van zijn mannelijke, ambitieuze carrière naar de jungle in Costa Rica om een leven van eenvoud te leiden. Na 9 jaar van talloze plantmedicijnreizen, ruimte bieden en mensen coachen, is hij nog steeds diep gepassioneerd over het assisteren van mensen op hun genezingsreis en hen helpen zich veilig te voelen in hun lichaam. Tegenwoordig is zijn werk geworteld in innerlijke kindgenezing, somatische therapie, lichaamswerk, coaching en holistische gezondheid.