YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 20 oktober 2016
Riet Indigne met 'Mindful assertief'

Twee begrippen, mindfulness en assertiviteit verenigd in één formule: 'Mindful assertief'.

Dit begrip is ontstaan vanuit het idee dat assertief optreden pas kan plaats vinden als je bewust en met aandacht in het leven staat, met andere woorden, als je mindful in het leven staat.

De workshop 'Mindful assertief' is doorspekt met oefeningen die een onmiddellijke halt toeroepen aan spanningsklachten, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, burn-out en bore-out. Je bouwt veerkracht op. In de eerste plaats door de relatie met jezelf te herstellen. De oefeningen geven je de gelegenheid om innerlijke rust en kracht te cultiveren waardoor je zelfvertrouwen exponentieel toeneemt. Pas nadien kan je evenwichtig communiceren en respectvol je noden en behoeften kenbaar maken aan je omgeving.

Het uitgangspunt bij 'Mindful assertief' is om te evolueren van externe lotsbepaling naar een interne lotsbepaling. Dat betekent dat niet langer de anderen je doen en laten gaan sturen, maar dat je handelt vanuit je eigen kracht. Je neemt de regie van je leven zelf in handen.

Over Riet Indigne

 Riet IndigneNa een burn-out op haar 28e startte voor Riet een mooie evolutie. Ze gooide het roer van haar leven om en volgde opleidingen, bijscholingen - alles wat bruikbaar was om te groeien en vooruit te geraken in haar leven. Ondertussen is ze gediplomeerd psychotherapeut, mindfulnesstrainer, yoga- en hartcoherentietherapeute.

Sinds 2003 heeft ze ettelijke personen geïnspireerd, gecoacht en begeleid om de rust, het vertrouwen en de kracht in zichzelf te hervinden. Ze begeleidt in haar praktijk mensen specifiek rond mindfulness en assertiviteit.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!