YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 22 juni 2017
Wim Vrolijk met 'Energie meten en besturen met de Spectrum Energiemeting'

Wim VrolijkHet woord energie krijgt al snel de stempel zweverig te zijn. Wim Vrolijk bewijst het tegendeel! Energie van mensen is meetbaar en beïnvloedbaar. Onder energie verstaat hij de mentale kracht om tot prestaties te komen.

Met de Spectrum Energiemeting maak je energiewinst en energieverlies inzichtelijk en tastbaar. Onderwerpen die je kan meten zijn o.a.: focus, (team)vergadering, besluitvorming, balans werk-privé, acquisitie, reorganisatie, samenwerking, informatievoorziening, klantgerichtheid, toekomst werk, netwerken, financiële situatie, discipline, enz. De meting is ook geschikt bij werving & selectie, de gesprekkencyclus en een waardig vervanger van het medewerkers tevredenheids onderzoek.

In deze workshop start Wim met een inleiding over energie. Wat is dat nou en wat kan je er mee? Daarna meet hij onze energie op basis van 1 onderwerp. Na de meting en een korte plenaire terugkoppeling neemt hij een fictief meetresultaat in grafische vorm door. De weergave van jouw energie biedt aanknopingspunten om aan te pakken en/of te benutten. We eindigen met een business-case.

Deze workshop is voor mensen die voor hun bedrijf of voor zichzelf op zoek zijn naar een meetbare en innovatieve tool om in te zetten voor duurzame inzetbaarheid (minder werkstress, meer vitaliteit), talentontwikkeling, verandering van organisatiegedrag, betere performance (synergie, kwaliteit, rendement).

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!