YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 8 december 2016
Hans Hoegaerts met 'Kracht van tekenen'

Hans HoegaertsTekenen is krachtige werkvorm om individuen, teams en organisaties te ondersteunen in het onderzoeken van vragen en het ontwerpen en implementeren van oplossingen.

We zijn het tekenen spijtig genoeg wat verleerd doorheen de tijd. Tekenen wordt afgedaan als tijdverdrijf of als kunstzinnige uiting waardoor het gekaapt werd door academies en de entertainmentsector. Woorden zijn dikwijls nog de enige vorm van communicatie die als ernstig wordt aanvaard. Terwijl we van nature uit erg vaardig zijn in het gebruik van beelden. Het is de oorsprong van onze communicatie.

Hoog tijd dus om deze werkvorm terug de nodige aandacht te geven.

Deze workshop gaat door in het Nederlands. Deze workshop gaat niet over de specifieke werkvorm Visual Harvesting.

Over Hans Hoegaerts

Hans Hoegaerts is een organisatie/coach en vormzoeker. Hij heeft een achtergrond in HR en heeft een passie voor illustraties. Hij is niet op zoek naar een olympisch niveau van tekenen maar gaat op zoek naar de juiste iconische waarde van een beeld en hoe visuele werkvormen ons kunnen ondersteunen in onze werkprocessen. Momenteel kan je meer informatie over het werk van Hans vinden op visualchangeagent.com en livingsystemscoaching.be.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!