YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 23 februari 2017
Frederik Imbo met 'Ja of JA? De strategie van het geluk'

"Neen-denken is als cholesterol voor de geest. De vaak onnadenkende gewoonte om 'neen' te zeggen en te denken, is verantwoordelijk voor een toestand van min of meer permanente stress die op langere termijn kan leiden tot lichamelijke klachten en zelfs tot depressie, verslaving, burn-out...

Telkens men daarentegen leert een 'ja'-houding aan te nemen, leidt dat tot ontspanning en vrede in het lichaam en in de geest. Het is een ware gezondheids- en gelukskuur. Het zijn vitaminen voor de geest."

- Gerbert Backx, Auteur van het boek 'De strategie van het geluk'

Het blijkt voor mensen steeds moeilijker te worden om simpelweg gelukkig te zijn. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het geluk dat je ervaart voornamelijk wordt bepaald door je mindset.

HOERA! Dat wil zeggen dat je een groot deel van je geluk zelf in handen hebt. Wat we denken over de realiteit beïnvloedt het gevoel dat we er bij hebben. Door iets te doen, kan je je gevoel veranderen.

"Mijn leven is gevuld geweest met problemen,
waarvan de meeste zich nooit hebben voorgedaan."

- Mark Twain

Frederik ImboTijdens de presentatie van 'ja of JA?' houdt Frederik Imbo je een spiegel voor en daagt hij je uit om bij jezelf stil te staan. Verwacht je daarom alvast aan een intense en confronterende voorstelling vol grappige videofragmenten, treffende citaten, verhelderende inzichten en veel interactie.

Over Frederik Imbo

Naast zijn acteer- en presentatiewerk op TV heeft Frederik 15 jaar ervaring in het stimuleren en begeleiden van mensen. Met als doel hun communicatievaardigheden te vergroten, geeft Frederik presentaties, workshops, trainingen en sessies personal coaching in de bedrijfswereld, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!