Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

IN-COMPANY

OPLEIDING OP MAAT

Breed aanbod aan trajecten

Een opleidingstraject bij yourcoach is een unieke ervaring. Het begint met een korte oriënterende fase: wat wil het team leren en wat zal het effect ervan zijn op de groep/het bedrijf?

Onze opleidingen zelf zijn dynamisch en interactief. We geven praktische voorbeelden en oefeningen zodat de leerstof echt geïntegreerd wordt. Wij weten dat de retentiegraad bij klassieke opleidingen heel laag ligt, dus gaan we voor praktische en onmiddellijk toepasbare vaardigheden met veel concrete illustraties.

Daarnaast gebruiken we onze coachingservaring om de groepsdynamiek optimaal te sturen, zodat er ruimte is voor feedback en openheid naar het leren van nieuwe dingen. Deze aanpak maakt ons echt uniek: in plaats van afstandelijk drammen creëren wij een menselijke ervaring waarbij de deelnemers actief leren en door interactie met de opleiders instaan voor hun eigen leerdoelen.

Wij beschikken over een breed aanbod aan trajecten, die in samenspraak steeds op maat van jouw bedrijf gemaakt worden. Wij brengen de klassieke thema’s met een twist, waarin actief deelnemerschap, retentie en actie voorop staan.

Indien je kiest voor een opleiding op maat zijn er twee mogelijkheden:

  • Ofwel kies je ervoor om een open opleiding in-company te organiseren, in mindere of meerdere mate aangepast aan jouw organisatie;
  • Ofwel heb je een opleidingsvraag waarvoor een specifieke opleiding op maat aangewezen is.

Open training in-company organiseren

De eerste mogelijkheid is dus dat we een open opleiding in-company organiseren. Naargelang het budget en jouw opleidingsvraag wordt de opleiding in mindere of meerdere mate op maat van jouw organisatie, aantal deelnemers en situatie aangepast.

Alle bestaande open opleidingen van YourCoach kunnen in-company georganiseerd worden.

Specifieke opleidingen op maat

In sommige gevallen zal een bestaande training geen oplossing bieden voor jouw unieke situatie. Dan kunnen we samen een specifieke opleiding ontwikkelen op maat van jouw bedrijf. We bepalen samen de opleidingsdoelen en de vooropgestelde resultaten van de opleiding. We hechten belang aan een grondige voorbereiding en bespreken specifieke cases of oefeningen die relevant zijn voor jouw bedrijf.
 

Voordelen

Inhoud afgestemd op jouw organisatie;
Praktijkgericht en gebaseerd op herkenbare werksituaties en problemen;
Iedereen krijgt dezelfde opleiding waardoor alle neuzen staan in dezelfde richting staan;
100% flexibiliteit qua locatie, duurtijd, tijdstip en planning;
Tijds- en kostenbesparend.

Wij blinken uit in de volgende 4 thema’s:

Leiderschap

Het behalen van organisatiedoelen is essentieel voor iedere organisatie. Daarvoor rekenen we op leiders, die de medewerkers, teams en afdelingen daarnaartoe navigeren. De weg ernaartoe is voor iedere organisatie anders, en daagt op allerlei manieren uit.

Stress en Burn-out

We leiden groepen op om beter om te gaan met stress, bij zichzelf en ook bij de collega's en medewerkers. Daarnaast kunnen we ook ondersteunen bij het uitbouwen van een eigen stressbeleid binnen de organisatie.

Communicatie

Wil je meer leren over jouw communicatiestijl en ontdekken welke gevolgen die stijl heeft op jouw professionele relaties? Wil je leren hoe we communicatie kunnen gebruiken als tool om op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken?

Coachende vaardigheden

Gebaseerd op jaren ervaring en meervoudige opleidingen, brengen we een praktische en toegankelijke manier van coachen. Via eenvoud en creativiteit komen er verrassende en krachtige conclusies, en vooral: beweging.

Wat onderscheidt ons?

Bij ons kan je rekenen op diepgang én fun. We verrassen met gepersonaliseerde en uitdagende werkvormen. We spreken klare taal. We zorgen voor een veilige omgeving waar gepraat kan worden, en we durven ook die lastige spiegel voorhouden. We spelen in op de groepsdynamiek en passen het programma en onze aanpak aan naargelang de groep.

In plaats van een vooraf gemaakte Powerpoint en voorgekauwde, flauwe voorbeelden, werken wij met de échte cases en vragen van de groep.

In plaats van de hele dag naar ons te zitten luisteren, komen jullie mensen in beweging met een diversiteit aan interactieve coachende werkvormen: beelden, demonstraties, metaforen, oefeningen, multimedia, groepsoefeningen, individueel werk…

In plaats van voorspelbare en onrealistische rollenspellen, creëren we spannende situaties die de mensen in het NU iets laten ervaren en bijleren.

 

Opleiding op maat nodig?

Nog niet helemaal zeker of wij wel de juiste partner zijn?
Wil je kennismaken met de experts die ons trainersteam aansturen, de programma's vormgeven en het traject met jou opvolgen?
Contacteer ons vandaag nog voor specifieke informatie over ons uitgebreid aanbod aan opleidingen op maat.

Contacteer ons