Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

ICE & FIRE

DURVEN, DOEN EN GROEIEN

Nu Inschrijven

Ice & Fire

Bij “Ice & Fire” nodigen we je uit voor een krachtige tweedaagse reis waarin we samen jouw grenzen verkennen en je innerlijke veerkracht laten ontwaken. Gedurende dit intensief weekend ervaar je de kracht van koude en warmte, en ontdek je hoe deze elementen een diepgaand effect hebben op zowel je fysieke als mentale welzijn.

“Ice & Fire” is speciaal ontworpen voor avontuurlijke zielen die bereid zijn hun comfortzone te verlaten en hun eigen grenzen te verleggen. Het programma richt zich op mensen die op zoek zijn naar zelfontdekking, persoonlijke groei en empowerment. Of je nu een coach bent die verder aan zichzelf wil werken, een professional die stress wil verminderen, of simpelweg iemand die een diepgaande transformatie wil ondergaan, “Ice & Fire” biedt de nodige tools en begeleiding om betekenisvolle nieuwe bewegingen te maken.

Wat staat je te wachten?

“Ice & Fire” is niet zomaar een avontuur; het is een kans om jezelf op een dieper niveau te leren kennen, je grenzen te verleggen en te groeien als individu. Onze twee meest ervaren coaches, Tom en Benjamin, begeleiden je niet enkel fysiek, maar ook mentaal tijdens dit hele proces. Want naast de intense fysieke activiteiten omvat het programma ook reflectieve oefeningen en coachingsessies, zodat je gedurende het hele traject wordt ondersteund en het maximale uit je ervaring kunt halen.

Deel 1 – Ice: De Wim Hof Methode

Op de eerste dag van onze reis dompelen we je onder in de wereld van ijs en ademhaling. Je leert over en ervaart de befaamde Wim Hof Methode, die ademhalingstechnieken en blootstelling aan koude combineert om je lichaam en geest te versterken. Je ontdekt hoe je je adem kan gebruiken om je immuunsysteem te versterken, stress te verminderen en je focus te verbeteren. Je dompelt jezelf onder in het ijsbad en ervaart de ongelofelijke ‘natural high’ die je ervan krijgt.

Deel 2 – Fire: De Vuurloopervaring

Op de tweede dag verschuiven we de focus van ijs naar de andere kant van het spectrum: vuur. Je krijgt de kans om letterlijk over hete kolen te lopen. De vuurloop is een eeuwenoud ritueel dat draait om het overwinnen van angsten en het creëren van persoonlijke doorbraken. Tijdens de dag bereiden wij je geest en lichaam voor op deze uitdaging. Samen bouwen we de kracht en het blinde vertrouwen op om het ogenschijnlijk onmogelijke te bereiken.

Deel 3 – Integratie

Aan het einde van de reis brengen we alles samen en richten we ons op het integreren van de inzichten uit “Ice & Fire” in je dagelijkse leven. We bespreken hoe je de principes van ademhaling, blootstelling aan koude én warmte, het overwinnen van angsten kunt toepassen om je veerkracht te vergroten, je doelen te bereiken en een leven vol energie en moed te leiden.

“Ice & Fire” is bedoeld voor avontuurlijke zielen die hun comfortzone willen verlaten en die op een heel directe manier willen werken aan hun persoonlijke groei. Deze tweedaagse reis biedt deelnemers de kans om zichzelf te ontdekken aan de limiet van hun grenzen, zowel fysiek als mentaal.

  • Voor mensen die op om het even elk vlak van hun leven klaar zijn voor een doorbraak. Of het nu gaat over gezondheid, geld, relaties of werk.
  • Voor professionals en ondernemers die uit hun oude patronen willen breken. Die op korte tijd een nieuwe blik, een reset willen en de kracht en motivatie willen vinden om nieuwe bewegingen te maken.
  • Voor coaches die verder aan zichzelf werken, om zo hun coachees nog dieper te kunnen begeleiden. Je zal ook een aantal werkvormen ervaren die jij zelf kan toepassen in je praktijk.

“Ice & Fire” gaat door in De Kluizerij: Aalstersedreef 1, 1790 Affligem

  • Professionele binnen- en buitenruimtes voor onze opleidingen;
  • Moderne individuele slaapkamers met en-suite badkamer;
  • Rustige setting op een historisch domein van 12 hectare grenzend aan het beschermd Kluizenbos;
  • Pure keuken en hartelijk onthaal;
  • Maar 30 minuten rijden van Brussel en Gent, met grote parking op het domein zelf.

Duur

“Ice en Fire” duurt 2 dagen en start op zaterdagochtend om 9u30 en eindigt op zondagavond om 17u.

Prijs voor deze totaalervaring inclusief alle sessies, maaltijden en overnachting:

€ 695 ex. btw

Koppels zijn welkom en vrienden/kennissen kunnen een dubbele kamer delen. Bij het gelijktijdig inschrijven van twee personen ontvang je 20% korting per persoon.

Selecteer een startdatum/reeks:

Volgende stap
Sometimes in life, we need a little fire to get us going, a spark to ignite our passion. Firewalking can be a metaphor for life. It’s about facing our fears and taking that first step, even when the path seems uncertain.
– Tony Robbins

 

Residentiële Opleiding:
Een Intensieve en Verdiepende Ervaring

Onze “Ice & Fire” tweedaagse opleiding wordt gekenmerkt door krachtige leermomenten van de Wim Hof Methode en vuurlopen, maar ook door de prachtige residentiële setting. De omgeving van de Kluizerij is speciaal ontworpen om innerlijke leerprocessen te versterken en te verrijken.

Het verblijf in een residentiële omgeving heeft meerdere voordelen. Je ontsnapt volledig aan je dagelijkse afleidingen en verantwoordelijkheden, waardoor je je volledig kunt concentreren op je eigen groei en ontwikkeling. Van comfortabele accommodaties tot gezonde maaltijden, alles is geregeld. Dit helpt je om in de flow van de opleiding te komen en dieper te leren.

Daarnaast krijg je de kans om te netwerken en verbindingen te leggen met de andere deelnemers. Het delen van ervaringen en inzichten met gelijkgestemde individuen kan wel eens leiden tot waardevolle vriendschappen en professionele relaties!

“Ice & Fire” biedt dus krachtige leermomenten in een omgeving die is ontworpen om je totale ervaring te verrijken. Het is de perfecte gelegenheid om jezelf uit te dagen, te groeien en te gedijen binnen een ondersteunende en inspirerende gemeenschap. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis te maken en de grenzen van jouw mogelijkheden te verkennen!

Breathe motherf***er! Breathe!
– Wim Hof

 

Hét moment om te onthaasten en tijd te nemen voor jezelf

Leer jezelf kennen én versterk je mindset;
Laat je uitdagen en doe een unieke ervaring op;
Verbind met gelijkgestemden en beleef samen een onvergetelijk weekend;
Zet je smartphone af en breng quality time door met jezelf en de natuur;
Upgrade je gezondheid: adem, beweeg, eet gezond en ontspan.
Just as Daenerys walked through fire to claim her destiny, we walk through the flames to seize our own.
– Game of Thrones