Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

IN-COMPANY

TRAINING OP MAAT

Communicatie

Wil je meer leren over jouw communicatiestijl en ontdekken welke gevolgen die stijl heeft op jouw professionele relaties? Wil je leren hoe we communicatie kunnen gebruiken als houding om op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken? De resultaten van je organisatie verbeteren?

Verbindend Communiceren

In deze opleiding maken we gebruik van het communicatiemodel van Marshall Rosenbergh. We buigen de ‘small talk’ om naar écht in dialoog gaan. We leren ons verbinden met onze gesprekspartner, om zo tot een diepgaander gesprek te komen. Je leert duidelijk maken wat voor jou belangrijk is en vanwaar dit belang komt.

Wij bieden een opleiding waarin we het communicatiemodel theoretisch schetsen, maar waarbij we de meeste tijd spenderen aan het oefenen aan de hand van concrete situaties.

Geweldig communiceren

Onze pittige tegenhanger en aanvulling op Verbindende (of Geweldloze) Communicatie. Hierin expliciteren we de verdeelde verantwoordelijkheid tussen Zender en Ontvanger. Beide worden partij in het doen slagen van de communicatie.

We reiken systemische handvaten aan die leiden tot een diepere vorm van communicatie. Niet enkel meer over de situatie, maar over wie de partijen zijn ten opzichte van elkaar.
 

Opleiding Communicatie nodig?

Nog niet helemaal zeker of wij wel de juiste partner zijn?
Contacteer ons vandaag nog voor specifieke informatie over ons uitgebreid aanbod aan opleidingen rond Communicatie in jouw bedrijf.

Contacteer ons