Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

ERVARINGSDAGEN

BELEEF, GROEI, TRANSFORMEER

We bundelen meer dan 15 jaar ervaring in 1-op-1 coachgesprekken en het geven van coachopleidingen in groepsworkshops gericht op jouw groei en transformatie. Verwacht onze kenmerkende no-nonsense + creatief-fysieke benadering wanneer we aan de slag gaan met een groep gelijkgestemden die rond een bepaald thema willen groeien.

Ben je op zoek naar een krachtige katalysator om beweging te brengen in je werk en/of leven? Zit je met iets dat je graag wil aanpakken, maar niet alleen? Wil je anderen ontmoeten die met gelijkaardige uitdagingen zitten, en ze samen aanpakken? We zien je graag op één van onze workshops.

Welke workshop is voor jou?

Morning Masters

De Morning Masters nemen jou mee op een transformerende reis van 16 weken waarin je alle aspecten van (ochtend)routines ontdekt en in groep opbouwt.

Life Boost

Trainer Tom Hallez bundelt meer dan 15 jaar coachervaring in één transformerende workshop: vertrekkende vanuit je beperkende overtuigingen en geconditioneerde patronen naar je vrije, speelse kind en je krachtige hogere zelf.

Business Boost

Tijdens de Business Boost workshop kan je nog eens ademhalen als ondernemer. Je bekijkt jezelf en je onderneming van een afstand, legt hem voor aan anderen en doet nieuwe perspectieven op. Je neemt commitments die we een maand later collectief opvolgen.