YourCoach Café Gent - Volgende edities

Hier zijn de data en sprekers van de komende edities. Klik op een datum voor meer uitleg.

Donderdag 23 maart 2017 - Björn Stienstra met 'Binnenstebuiten leven'

Björn StienstraEen vrij en gelukkig leven vol betekenis. Vanuit innerlijke rust tot volle bloei komen. Dat wil iedereen wel, maar de praktijk is vaak anders. In de dagelijkse drukte komt er van alles op je af. Je wordt gemakkelijk meegesleurd door dingen die moeten, mensen die aan je trekken en je eigen emoties en gedachten. Hoe zou het zijn als je het omdraait? Als je zelf de regie neemt en keuzes maakt vanuit je diepste wezen? Het ligt binnen jouw bereik. Je hebt namelijk altijd een keus: je bepaalt niet wat er om je heen gebeurt, maar wél hoe jij daarop reageert.

Ren niet harder door, maar stop je energie in het leren van de kunst van het leven. Neem je binnen- én je buitenwereld onder de loep. Wat gebeurt er buiten jou – ontmoetingen, gebeurtenissen? En wat gebeurt er van binnen – je overtuigingen, emoties en reacties? Omdat de buitenwereld zoveel aandacht opeist, vergeet je je binnenwereld vaak. Als je die gaat verkennen, kun je van binnenuit leren leven. Binnenstebuiten leven is jezelf sturen vanuit je innerlijke kracht.

Wat betekent dat concreet? Dat je vanuit innerlijke zekerheid en rust gezonde en positieve keuzes kunt maken in je dagelijks leven. Van reflex ga je naar reflectie. Wat er ook gebeurt: jij bepaalt welke impact het op jou heeft. Je hebt altijd een basis om naar terug te keren. Als je zo vanuit je eigen kracht opereert, haal je het mooiste uit jezelf en je leven.

Verlang jij ook naar meer innerlijke zekerheid en rust? Tijdens deze ervaringsgerichte en interactieve bijeenkomst krijg je hulpmiddelen aangereikt om binnenstebuiten te leren leven.

Over Björn Stienstra

Björn Stienstra (1976) is een bezield trainer en coach op het gebied van innerlijk leiderschap. Hij weet met diepgang, humor, kennis van zaken en grote betrokkenheid zowel individuen als groepen bij de kern te brengen. Zodat ze vanuit eigen talenten en krachten tot volle bloei kunnen komen. Dit voorjaar verschijnt zijn boek over innerlijk leiderschap.

Donderdag 20 april 2017 - Kathy Dobbels

Binnenkort meer informatie.

Donderdag 18 mei 2017 - Katleen Vantyghem met 'Neurofeedback'

Zengar's NeurOptimal® neurofeedback methode is een geavanceerde, op EEG gebaseerde, vorm van hersentraining. Deze heeft een dynamische werkwijze en wordt toegepast op het totale brein.

Het doel van deze training is een meer evenwichtige werking van de hersenen te bekomen. Door de ver doorgedreven automatisering van de software is het veilig en prettig om mee te werken. Het is toepasbaar bij iedereen, met uiteenlopende resultaten, afhankelijk van waarvoor men het wil inzetten. De effecten zijn op alle lagen merkbaar: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Naast theoretische toelichting en achtergrond via een presentatie zal Katleen op 18 mei 2017 ook een aantal mensen een training laten ervaren.

Over Tygris en Katleen Vantyghem

Katleen VantyghemIn haar zoektocht naar oplossingen voor een probleem met één van haar kinderen, ontdekte Katleen Vantyghem NeurOptimal® neurofeedback. Dat werkte zo goed dat ze besloot haar job in het onderwijs op te geven en deze nog weinig bekende hersentraining te gaan toepassen bij anderen.

Katleen Vantyghem heeft alle opleidingen tot master trainer voltooid en werd door Zengar gevraagd om als vertegenwoordiger NeurOptimal® mee kenbaar te maken. Daarnaast verzorgt zij ook de opleidingen tot NeurOptimal® trainer. Na 10 jaar kan zij terugkijken op 90% tevredenheid bij haar klanten.

Donderdag 22 juni 2017 - Wim Vrolijk met 'Energie meten en besturen met de Spectrum Energiemeting'

Wim VrolijkHet woord energie krijgt al snel de stempel zweverig te zijn. Wim Vrolijk bewijst het tegendeel! Energie van mensen is meetbaar en beïnvloedbaar. Onder energie verstaat hij de mentale kracht om tot prestaties te komen.

Met de Spectrum Energiemeting maak je energiewinst en energieverlies inzichtelijk en tastbaar. Onderwerpen die je kan meten zijn o.a.: focus, (team)vergadering, besluitvorming, balans werk-privé, acquisitie, reorganisatie, samenwerking, informatievoorziening, klantgerichtheid, toekomst werk, netwerken, financiële situatie, discipline, enz. De meting is ook geschikt bij werving & selectie, de gesprekkencyclus en een waardig vervanger van het medewerkers tevredenheids onderzoek.

In deze workshop start Wim met een inleiding over energie. Wat is dat nou en wat kan je er mee? Daarna meet hij onze energie op basis van 1 onderwerp. Na de meting en een korte plenaire terugkoppeling neemt hij een fictief meetresultaat in grafische vorm door. De weergave van jouw energie biedt aanknopingspunten om aan te pakken en/of te benutten. We eindigen met een business-case.

Deze workshop is voor mensen die voor hun bedrijf of voor zichzelf op zoek zijn naar een meetbare en innovatieve tool om in te zetten voor duurzame inzetbaarheid (minder werkstress, meer vitaliteit), talentontwikkeling, verandering van organisatiegedrag, betere performance (synergie, kwaliteit, rendement).

 

online formulier

Wil jij graag spreken, of ken je iemand die zou kunnen spreken op YourCoach Café? Laat het ons weten op info@yourcoach.be!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!