Onze coaches

YourCoach werd opgericht door Benjamin Ball en Tom Hallez; zij zijn ook de hoofdcoaches en –trainers. We werken daarnaast samen met verschillende specialisten, op verschillende gebieden.

Benjamin Ball – Ondernemersbegeleiding en coachopleidingen

Benjamin Ball – Doelencoach en opstellerBenjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer met sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit zijn specialisaties in NLP, enneagram en opstellingen begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Meer over Benjamin

Boek een privésessie bij Benjamin

Specialiteiten

  • Ondernemerscoaching
  • Doelen stellen en bereiken
  • Je missie in het leven ontdekken
  • Communicatievaardigheden
    

Open opleidingen bij Benjamin

Tom Hallez – NLP coach

Tom Hallez – NLP coachTom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en team coaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen teams aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Meer over Tom

Boek een privésessie bij Tom

Specialiteiten

    

Open opleidingen bij Tom

Hilde Breda – Stemcoach

Hilde Breda – Stemcoach

Hilde is actrice en stemcoach. Ze leert mensen hun stem krachtiger te laten klinken. Door een combinatie van fysieke en creatieve technieken boekt ze verrassend snel resultaten. Ze was ook reeds spreker op YourCoach Café.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!