Onze coaches

Al onze coaches zijn gecertifieerde coaches en ondernemers. We hebben zelf werkervaring in het bedrijfsleven en werken ook regelmatig samen met organisaties in allerlei sectoren, waardoor we een genuanceerde en onderbouwde visie en werkwijze hebben. We staan er voldoende buiten om een verfrissend alternatief te bieden, een andere blik die verandering brengt.

Wij doen niet aan bandwerk, en dat zie je ook aan onze coaches. Geen junior account managers, maar mensen met een verhaal die naast klankbord ook als voorbeeld kunnen dienen. We hebben zelf het traject afgelegd om de job van ons leven te creëren en uit te bouwen. Dat maakt een enorm verschil: wij kunnen vanuit eigen ervaring spreken en begrijpen heel goed wat je meemaakt.

Benjamin Ball
Zaakvoerder / Master Certified Coach (MCC)

Loopbaanbegeleider Benjamin Ball  

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Binnen YourCoach is hij de gevleugelde leeuw; metafoor voor de exploratie van nieuwe mogelijkheden, creatieve kracht en fysiek bewustzijn. Hij houdt van squash en surfen, en van zijn zoontje Dean.

Naast zaakvoerder van YourCoach is Benjamin Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de coachopleiding Integrale Coaching en de Master Classes Creatief/Fysiek Coachen en Systemisch Coachen.

Tom Hallez
Zaakvoerder / Master Certified Coach (MCC)

Loopbaanbegeleider Tom Hallez  

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Binnen YourCoach is hij de olifant; metafoor voor kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen. Hij gelooft dat iedereen kan veranderen en dat coaching gaat over creatie, het samenbrengen van ideeën en dromen. Hij heeft een bijzondere passie voor reizen naar Azië, het boeddisme en yoga.

Naast zaakvoerder van YourCoach is Tom Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de NLP opleidingen en de leiderschapstraining Coachend Leiderschap.

Joke Vander Laenen

Loopbaanbegeleider Joke Vander Laenen  

Joke is een hartelijke trainer en coach met stevige ervaring in verschillende sectoren. Ze kent de zoektocht naar zelf authentiek blijven én samen werken en leven met anderen. Joke nodigt je uit moedig naar jezelf te kijken en daar alle kansen voor je toekomst te vinden. Klanten houden van haar gedurfde en doortastende aanpak die 'blijft plakken'.

'She shows you where to look among the garbage and the flowers.' (L. Cohen)

Als coach is ze integer, een bondgenoot die vertrouwen schenkt én uitdaagt. In alles wat ze doet, vertrekt ze vanuit respect voor jouw eigenheid en creëert ze een unieke plek waar (anders) zijn kan en mag.

Joke is Loopbaanbegeleider in Gent, bezieler van de In-company trajecten en co-trainer van de coachopleiding Integrale Coaching.

Joke Adins

Loopbaanbegeleider Joke Adins  

Joke Adins deed 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening. Zoals dat gaat, kwam er een moment waarop ze zich wilde heroriënteren en volgde er een tijd van studie en verruiming.

Ondertussen is Joke een meervoudig gecertificeerde Loopbaancoach met een totaalvisie op de begeleiding van mensen. Ze staat voor integrale begeleiding waarbij ze het evenwicht tussen het fysieke, mentale, emotionele en relationele nastreeft.

Ze begrijpt als geen ander de kunst om tegenslagen om te buigen tot groeikansen. Dankzij haar globale benadering vergroot ze je veerkracht op verschillende gebieden. Ze helpt je graag terug aan het roer van je leven te staan, je energie te laten stromen en voluit JA! te zeggen tegen jezelf, je werk en je leven.

Joke is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in Kortrijk en co-trainer van de opleiding Stress & Burn-out Coach.

Brenda Utterwulghe

Loopbaanbegeleider Brenda Utterwulghe  

Haar ruime ervaring in leidinggevende functies, als preventieadviseur en coach maken van Brenda de geknipte partner voor jouw loopbaantraject. Haar persoonlijke verhaal leest als een voorbeeld van het volgen van je passie en het ontwikkelen van je (professionele) potentieel. Van een hoge maar onbevredigende functie naar het adviseren van organisaties en het begeleiden van individuen.

Brenda is Loopbaanbegeleider in De Haan/Roeselare, en trainer van de opleiding .

Brenda is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in De Haan/Roeselare en trainer van de opleiding Stress & Burn-out Adviseur.

Jürgen Blommaert

Loopbaanbegeleider Jürgen Blommaert  

Na meer dan 20 jaar managementervaring in verschillende takken van de bedrijfswereld maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Vanuit zijn achtergrond in communicatie en zijn commerciële ervaring werd zijn nieuwsgierigheid naar menselijke contacten en hun onderlinge verhoudingen geprikkeld.

De laatste jaren begeleidt Jürgen mensen die vastlopen in hun werk. Als interne coach bij een multinational zorgt hij er voor dat mensen die stagneren in hun groei weer in beweging komen. Hij helpt mensen ontdekken wat ze in hun mars hebben zodat ze nog meer in zichzelf kunnen geloven. Jürgen ziet er op toe dat medewerkers weer vertrouwen krijgen in hun kunnen en meer plezier vinden in hun job en leven.

Zijn missie bestaat erin om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Met enthousiasme en eigen levens- en professionele ervaringen inspireert Jürgen graag anderen. Daarbij gaat hij op een warme, pragmatische, resultaats- en oplossingsgerichte manier te werk.

Jürgen is Loopbaanbegeleider in Brugge.

Ilse Verbeke

Loopbaanbegeleider Ilse Verbeke  

Het carrière pad van Ilse toont dat studies niet bepalend hoeven te zijn voor je loopbaanpad. Met een diploma bio-ingenieur op zak legde ze een ongewoon parcours af. Gedurende 20 jaar werkte zij in diverse bedrijven als account manager, als sales manager van verschillende verkoopteams en als consultant selectie en rekrutering. Een reeks boeiende, leerrijke ervaringen later - en een burn-out rijker - besloot Ilse te gaan voor haar passie: het coachen en begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ilse gelooft in jouw volle potentieel en kracht om in beweging te komen en te evolueren naar meer energie, meer balans, meer goesting… kortom naar de beste versie van jezelf. Naast haar focus op stresshantering en burn-out begeleidt zij jou in het vinden van meer zin om te werken. Nadat de exacte loopbaanvraag helder gesteld is, zet zij jou via oefeningen en het stellen van uitdagende vragen in jouw proces. Dit doet ze door terug te blikken op jouw belangrijkste levenservaringen, door al dan niet doorgeknipte patronen te ontdekken, jezelf positief in vraag te stellen en jezelf in kaart te brengen.

Met haar typische open, directe, gedreven en spontane stijl wil ze je triggeren en met jou op weg gaan om te ontdekken, te durven en te doen.

Ilse is Loopbaanbegeleider in Mariakerke.

Ida Veldeman

Loopbaanbegeleider Ida Veldeman  

Ida onderbouwde haar coachingspraktijk vanaf 2005 met het volgen van langlopende opleidingen in binnen- en buitenland tot personal coach en loopbaancoach. Deze opleidingen waren gericht op communicatiemodellen (NLP, TGI, Verbindende communicatie, TA, ...), coachingsmodellen en – technieken zoals inspirerend coachen, fysieke coaching, creatieve technieken, persoonlijkheidsmodellen en 'out of the box' denken en dit zowel op niveau van het individu als op het niveau van het team en de organisatie.

Haar persoonlijke drijfveer luidt als volgt: "Mensen stimuleren om zichzelf beter te leren kennen zodat ze vanuit passie, plezier, kracht en overvloed in hun werk en leven staan."

Ze werkt dan ook in volle verbinding met wat mensen voelen en ervaren én geniet er van om mensen zo in contact brengen met hun eigen urgentiegevoel: life is short, 'wat wil ik' vertalen vanuit een zicht op: 'waar hou ik van'?

Ida is Loopbaanbegeleider in Gijzenzele.

Matthias Dusesoi

Loopbaanbegeleider Matthias Dusesoi  

Na een loopbaan van 15 jaar in het theater als regie-assistent, dramaturg en hoofd educatieve werking én na een burn-out, gooide Matthias in 2011 het roer volledig om.

Zijn focus ligt op de groei van organisaties en haar mensen. Met een achtergrond in verschillende (soft)HR-functies en als diversiteitsconsulent heeft Matthias zich omgeschoold tot coach en trainer.

Hij begeleidt teams en groepen, coacht jonge leidinggevenden en werkt met individuen rond persoonlijke vraagstukken, burn-out en loopbaanbegeleiding.

Als ervaren coach en trainer heeft Matthias een passie voor mensen. Voor hem bezit elke mens een intrinsieke kracht om de eigen groei en ontwikkeling aan te pakken. Hij vindt het boeiend en uitdagend om telkens opnieuw met mensen op ontdekking te gaan naar hun eigen manier of potentieel om sterker in het leven te staan.

Het is Matthias zijn missie om op zoek te gaan naar een duurzame groei van personen en teams.

Matthias is Loopbaanbegeleider in Brussel.

Frank Van den Eynde

Loopbaanbegeleider Frank Van den Eynde  

Frank brengt een unieke combinatie van onderwijs & management, ervaring van start-up tot multinationals, verrijkt met diverse coachingsopleidingen.

Na studies aan de VUB en de Vlerick Management School in talen, neurolinguistiek en management startte Frank in het onderwijs, o.a. als assistent aan de ULB. Daarna bouwde hij zijn carrière uit met management- en directiefuncties bij bedrijven als Apple, Sun International, Thomas Cook en Travelport.

Frank houdt van uitdagingen, hij is een echte grensverlegger: van de Mont Ventoux, over de top van de Kilimanjaro naar de marathons van Rotterdam, Parijs, Berlijn en New-York. Ook in zijn werkleven zocht hij steeds de uitdaging en de variatie op. Over het helpen van het Rode Kruis naar het begeleiden van KMO's en het mee uitbouwen van beloftevolle start-ups.

Om tenslotte te landen als coach, waar hij zich specialiseert in het begeleiden van CEO’s en senior managers bij hun business en stress challenges. Met zijn ruime bagage en ervaringen helpt hij jou graag verder een volgende stap te zetten in je carrière.

Frank is Loopbaanbegeleider in Oostende.

Sandra De Ryck

Loopbaanbegeleider Sandra De Ryck  

Sandra is een warme, ondersteunende en soms verrassend prikkelende coach. Ze is al 20 jaar werkzaam in de zorgsector. Eerst als thuisverpleegkundige, daarna als diabeteseducator en de laatste jaren in de rol van teamcoach, waar ze verbinding en communicatie op de werkvloer centraal zet.

Sandra raakte in de loop van haar werkleven gefascineerd door de persoon achter de ziekte, waarmee vaak meer progressie mogelijk is dan met de ziekte zelf. Doorheen een intensieve reeks coachopleidingen leerde ze haar klanten op een andere manier te begeleiden en te motiveren bij hun dagelijkse processen, niet enkel rond gezondheid maar ook in werk en leven.

Vandaag begeleidt ze mensen om op zoek te gaan naar zichzelf, naar een job die dicht bij hen aansluit, om (opnieuw) passie en tevredenheid te ontdekken. Typisch aan coaching bij Sandra is een warme en respectvolle omgeving waar plaats wordt gemaakt voor groei en uitdaging.

Sandra is Loopbaanbegeleider in Kruibeke.

Hilde Breda / Stemcoach

Stemcoach Hilde Breda  

Hilde is actrice en stemcoach. Ze leert mensen hun stem krachtiger te laten klinken. Door een combinatie van fysieke en creatieve technieken boekt ze verrassend snel resultaten. Ze was ook reeds spreker op YourCoach Café.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!