Onze coaches

Al onze coaches zijn gecertifieerde coaches en ondernemers. We hebben zelf werkervaring in het bedrijfsleven en werken ook regelmatig samen met organisaties in allerlei sectoren, waardoor we een genuanceerde en onderbouwde visie en werkwijze hebben. We staan er voldoende buiten om een verfrissend alternatief te bieden, een andere blik die verandering brengt.

Wij doen niet aan bandwerk, en dat zie je ook aan onze coaches. Geen junior account managers, maar mensen met een verhaal die naast klankbord ook als voorbeeld kunnen dienen. We hebben zelf het traject afgelegd om de job van ons leven te creëren en uit te bouwen. Dat maakt een enorm verschil: wij kunnen vanuit eigen ervaring spreken en begrijpen heel goed wat je meemaakt.

Benjamin Ball
Zaakvoerder / Master Certified Coach (MCC)

Loopbaanbegeleider Benjamin Ball  

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Binnen YourCoach is hij de gevleugelde leeuw; metafoor voor de exploratie van nieuwe mogelijkheden, creatieve kracht en fysiek bewustzijn. Hij houdt van squash en surfen, en van zijn zoontje Dean.

Naast zaakvoerder van YourCoach is Benjamin Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de coachopleiding Integrale Coaching en de Master Classes Creatief/Fysiek Coachen en Systemisch Coachen.

Tom Hallez
Zaakvoerder / Master Certified Coach (MCC)

Loopbaanbegeleider Tom Hallez  

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Binnen YourCoach is hij de olifant; metafoor voor kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen. Hij gelooft dat iedereen kan veranderen en dat coaching gaat over creatie, het samenbrengen van ideeën en dromen. Hij heeft een bijzondere passie voor reizen naar Azië, het boeddisme en yoga.

Naast zaakvoerder van YourCoach is Tom Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de NLP opleidingen en de leiderschapstraining Coachend Leiderschap.

Joke Vander Laenen

Loopbaanbegeleider Joke Vander Laenen  

Joke is een hartelijke trainer en coach met stevige ervaring in verschillende sectoren. Ze kent de zoektocht naar zelf authentiek blijven én samen werken en leven met anderen. Joke nodigt je uit moedig naar jezelf te kijken en daar alle kansen voor je toekomst te vinden. Klanten houden van haar gedurfde en doortastende aanpak die 'blijft plakken'.

'She shows you where to look among the garbage and the flowers.' (L. Cohen)

Als coach is ze integer, een bondgenoot die vertrouwen schenkt én uitdaagt. In alles wat ze doet, vertrekt ze vanuit respect voor jouw eigenheid en creëert ze een unieke plek waar (anders) zijn kan en mag.

Joke is Loopbaanbegeleider in Gent, bezieler van de In-company trajecten en co-trainer van de coachopleiding Integrale Coaching.

Karolien Roels

Loopbaanbegeleider Karolien Roels  

Door haar jarenlange ervaring in HR-dienstverlening in de uitzend- en zorgsector heeft Karolien een brede kijk op de arbeidsmarkt en op loopbaanoriëntatie. Na een succesvolle carrière, o.a. als consultant, intern trainer en branch manager bij Randstad, stapte Karolien in 2011 over naar de zelfstandigheid om als coach en opleider mensen te begeleiden in hun loopbaan.

Karolien werkt rond professioneel welzijn en werkplezier. Ze triggert je ontwikkeling in de richting van jouw passie en interesses en stimuleert je tot het zetten van concrete stappen.

Karolien is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in Oostakker en co-trainer van de opleiding Stress & Burn-out Coach.

Joke Adins

Loopbaanbegeleider Joke Adins  

Joke Adins deed 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening. Zoals dat gaat, kwam er een moment waarop ze zich wilde heroriënteren en volgde er een tijd van studie en verruiming.

Ondertussen is Joke een meervoudig gecertificeerde Loopbaancoach met een totaalvisie op de begeleiding van mensen. Ze staat voor integrale begeleiding waarbij ze het evenwicht tussen het fysieke, mentale, emotionele en relationele nastreeft.

Ze begrijpt als geen ander de kunst om tegenslagen om te buigen tot groeikansen. Dankzij haar globale benadering vergroot ze je veerkracht op verschillende gebieden. Ze helpt je graag terug aan het roer van je leven te staan, je energie te laten stromen en voluit JA! te zeggen tegen jezelf, je werk en je leven.

Joke is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in Kortrijk en co-trainer van de opleiding Stress & Burn-out Coach.

Brenda Utterwulghe

Loopbaanbegeleider Brenda Utterwulghe  

Haar ruime ervaring in leidinggevende functies, als preventieadviseur en coach maken van Brenda de geknipte partner voor jouw loopbaantraject. Haar persoonlijke verhaal leest als een voorbeeld van het volgen van je passie en het ontwikkelen van je (professionele) potentieel. Van een hoge maar onbevredigende functie naar het adviseren van organisaties en het begeleiden van individuen.

Brenda is Loopbaanbegeleider in De Haan/Roeselare, en trainer van de opleiding .

Brenda is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in De Haan/Roeselare en trainer van de opleiding Stress & Burn-out Adviseur.

Shana Cornelis

Coach Shana Cornelis  

Shana heeft van nature een oprechte interesse in mensen, hun unieke kracht en keuzes naar meer vrijheid en geluk. Zelf zocht ze haar eigen weg: van toerisme in Barcelona, over taaltrainer, tot communicatiespecialist en event organisator.

Jonge, vernieuwende omgevingen waren haar speelveld en prikkelden haar in de richting van coaching, training en persoonlijke ontwikkeling. Een wereld waarin ze vandaag haar ding doet.

Met een nieuwsgierige en enthousiaste blik coacht ze naar helderheid, mogelijkheden en beweging. Ze straalt vertrouwen en rust uit, wat ze als basis gebruikt om haar doortastende vragen te stellen en intuitie te laten spreken. Haar favoriete coach topics zijn persoonlijke kracht en drijfveren, van droom naar daad (en omgekeerd), lef om eigen keuzes te maken en je vrij te voelen en personal branding / story telling bij solliciteren.

Shana is bezieler van de Master Class Wandercoaching.

Frank Mortier

Loopbaanbegeleider Frank Mortier  

Na een carrière van meer dan 25 jaar als advocaat ging Frank enkele jaren terug op zoek naar zijn diepere passie en levenspad. Hij hervond zijn voorliefde voor creativiteit, en voor de innerlijke mens.

Sindsdien combineert hij deze drie op verschillende manieren. Hij is nog steeds advocaat, waarin hij de chronische conflicten tussen mensen met een meer bemiddelende blik begeleidt. Daarnaast is hij een artistieke coach, en een coachende kunstenaar. Hij coacht je op jouw soms onverwachte, maar authentieke pad.

Ben jij je job beu
of is de job op jou uitgekeken?
Met een creatieve en open blik
Leest Frank tussen de regels
en hoort wat je niet zegt.

Frank is Loopbaanbegeleider in Deinze en bezieler van de workshop Coaching in het Museum.

Jürgen Blommaert

Loopbaanbegeleider Jürgen Blommaert  

Na meer dan 20 jaar managementervaring in verschillende takken van de bedrijfswereld maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Vanuit zijn achtergrond in communicatie en zijn commerciële ervaring werd zijn nieuwsgierigheid naar menselijke contacten en hun onderlinge verhoudingen geprikkeld.

De laatste jaren begeleidt Jürgen mensen die vastlopen in hun werk. Als interne coach bij een multinational zorgt hij er voor dat mensen die stagneren in hun groei weer in beweging komen. Hij helpt mensen ontdekken wat ze in hun mars hebben zodat ze nog meer in zichzelf kunnen geloven. Jürgen ziet er op toe dat medewerkers weer vertrouwen krijgen in hun kunnen en meer plezier vinden in hun job en leven.

Zijn missie bestaat erin om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Met enthousiasme en eigen levens- en professionele ervaringen inspireert Jürgen graag anderen. Daarbij gaat hij op een warme, pragmatische, resultaats- en oplossingsgerichte manier te werk.

Jürgen is Loopbaanbegeleider in Brugge.

Ilse Verbeke

Loopbaanbegeleider Ilse Verbeke  

Het carrière pad van Ilse toont dat studies niet bepalend hoeven te zijn voor je loopbaanpad. Met een diploma bio-ingenieur op zak legde ze een ongewoon parcours af. Gedurende 20 jaar werkte zij in diverse bedrijven als account manager, als sales manager van verschillende verkoopteams en als consultant selectie en rekrutering. Een reeks boeiende, leerrijke ervaringen later - en een burn-out rijker - besloot Ilse te gaan voor haar passie: het coachen en begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ilse gelooft in jouw volle potentieel en kracht om in beweging te komen en te evolueren naar meer energie, meer balans, meer goesting… kortom naar de beste versie van jezelf. Naast haar focus op stresshantering en burn-out begeleidt zij jou in het vinden van meer zin om te werken. Nadat de exacte loopbaanvraag helder gesteld is, zet zij jou via oefeningen en het stellen van uitdagende vragen in jouw proces. Dit doet ze door terug te blikken op jouw belangrijkste levenservaringen, door al dan niet doorgeknipte patronen te ontdekken, jezelf positief in vraag te stellen en jezelf in kaart te brengen.

Met haar typische open, directe, gedreven en spontane stijl wil ze je triggeren en met jou op weg gaan om te ontdekken, te durven en te doen.

Ilse is Loopbaanbegeleider in Mariakerke.

Marleen Auwaerts

Loopbaanbegeleider Marleen Auwaerts  

Marleen streeft ernaar om jouw sterktes en authenticiteit te (her)ontdekken en/of in balans te brengen. Luisteren om te begrijpen, inleven om te doorgronden, stimuleren om te ontdekken, aansporen om te verhelderen en aanzetten om te veranderen; dat zijn de sterktes waar zij mee aan de slag gaat.

Haar managementervaring van 20 jaar in een multinational, de ervaring als ondernemer in het internationale bedrijfsleven en als business coach met expertise in persoonlijke ontwikkeling, geven haar veel inzichten in de complexiteit waarin zowel jonge als ervaren medewerkers en managers bewegen.

Marleen is ervan overtuigd dat authenticiteit, zelfbewustzijn en 'goesting' de sleutels zijn tot succes. Ze begeleidt je in de zoektocht naar jouw persoonlijke weg. Met je eigen talenten en een herwonnen kracht ga je groeien in je professioneel leven, volledig in lijn met jouw persoonlijke waarden.

Marleen is Loopbaanbegeleider in Antwerpen/Waasmunster.

Hilde Breda / Stemcoach

Stemcoach Hilde Breda  

Hilde is actrice en stemcoach. Ze leert mensen hun stem krachtiger te laten klinken. Door een combinatie van fysieke en creatieve technieken boekt ze verrassend snel resultaten. Ze was ook reeds spreker op YourCoach Café.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!