Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Doe wat je graag doet en je hoeft nooit meer te werken.”

- Ingeborg De Leenheer

Contacteer Ingeborg De Leenheer

Ingeborg De Leenheer

Ingeborg is een dromer, maar maakt haar dromen waar. Zo lang ze zich kan herinneren, stelde ze zichzelf de vragen “Wat maakt mij blij? Ben ik nog gelukkig? Is dit wat ik wil?” Hierdoor maakte ze af en toe een scherpe bocht in haar leven, met telkens wijze levenslessen en mooie ontmoetingen.

Daarnaast kan Ingeborg rekenen op meer dan 20 jaar managementervaring in de bedrijfswereld. Als People Manager in een multinational begeleidt ze mensen bij het uitbouwen van hun loopbaan binnen het bedrijf.

Ingeborg coacht mensen rond thema’s werk, loopbaan, (persoonlijk) leiderschap, stress, burn-out en perfectionisme. Ze gaat er vanuit dat er voor elke uitdaging een oplossing is. Je moet die alleen nog vinden. Die houding helpt je steeds creatiever te denken. Uitdagingen zijn niet alleen maar vervelend – ze helpen je vooruit.

Ga je op dit moment door een moeilijke periode in je leven? Geen zorgen – je bent niet alleen. We kunnen je problemen misschien niet in één keer oplossen, maar er zijn wel een hoop stappen die we samen kunnen zetten. Het maakt niet uit hoe verslagen je je voelt – ook jij kunt de opwaartse spiraal weer maken.

In een Notendop

  • Geboren op 04/05/1965
  • Master Biologie/Biotechnologie
  • Post-graduaat Coaching met Paarden (HoWest)
  • Gecertificeerd familie-opsteller en systemisch coach
  • Gecertificeerd Stress & Burn-out en Perfectionisme Coach
  • Erkend Loopbaancoach
  • Meer dan 20 jaar managementervaring
  • Mede-oprichtster Centaur Federation, de beroepsvereniging van paardencoaches
  • Natuur- en buitenmens

Favoriete coaching tool

Als favoriete coachingstool maakt Ingeborg graag gebruik van opstellingen. Door objecten in de ruimte te plaatsen, haal je interne processen naar buiten en krijg je inzicht in patronen en dynamieken. Door vervolgens deze objecten te verplaatsen, ontstaat er een nieuwe dynamiek en komt er beweging in wat eerder vast leek te zitten. Dit opent de weg naar mogelijke oplossingen. Als natuurmens coacht Ingeborg vrijwel altijd buiten. Haar voorkeur gaat uit naar het betrekken van haar paarden als medecoaches, waarbij ze traditionele coachingsmethodes combineert met de instinctieve eigenschappen van paarden. Door samen met de paarden actief te zijn en te ervaren, leidt deze vorm van coaching snel tot tastbare resultaten. Je neemt ahw die sprong in het diepe, in plaats van er alleen maar over te praten.

Contactgegevens

small img
059/433 774
small img
Ossenweg 19, 8460 Westkerke

Coachings

Je kan bij Ingeborg De Leenheer terecht voor: