Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Anders kijken…”

- Wieneke Claeys

Wieneke Claeys

Als je vastloopt, geen uitweg ziet of twijfelt, laat Wieneke je anders kijken. Naar jezelf, naar je situatie, naar je toekomst.

Haar eigen loopbaan kende al een rijke variatie. Ze overwoog een religieus leven, maar het werd een gezin met 4 kinderen. Na haar studie religie en filosofie koos ze vol passie voor het boekenvak als stafmedewerker in een uitgeverij. Via een VDAB-opleiding ontpopte ze zich verder tot grafisch vormgeefster. Door haar computer-hobby werd ze ook nog volwaardig ICT-manager van het bedrijf. Een scheiding en een loopbaanbegeleiding verder ontdekte ze dat mensen de rode draad waren op haar levenspad. Nu begeleidt ze groepen en mensen in de socio-culturele sector en heeft daarnaast haar eigen coaching praktijk: Vooruitkijkspiegel.

Wieneke brengt je ongemerkt naar de diepere lagen. In liefdevolle confrontatie word je uitgedaagd het beste in jezelf naar boven te halen. Luisteren naar je innerlijke stem die jou op weg zet om de koning(in) in jou te laten stralen.

Op een knooppunt in je loopbaan is de vraag vaak: blijven, een andere organisatie of iets totaal anders gaan doen? Met Wieneke kijk je in de spiegel van je ziel en ontdek je het kompas dat jou de weg vooruit wijst…

In een Notendop

  • Geboren op 25/08/1966
  • 4 volwassen dochters
  • Master Religieuze studies en Bachelor Filosofie
  • 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven
  • Gecertificeerd Integrale Coach en erkend Loopbaanbegeleider
  • Bezield, verbindend, diepgaand en wezenlijk
  • Geïnspireerd door Sociocratie, Ubuntu en Innerlijk leiderschap
  • Leergierig, muzikaal, creatief en humoristisch
  • Veel ervaring in het maken van moeilijke keuzes

Favoriete coaching tool

Vanuit een huidige spanning of ongenoegen haalt Wieneke je uit je hoofd en brengt je in een andere wereld met beelden, metaforen en opstellingen. Ze laat je in die wereld anders kijken en brengt je zachtjes in beweging. Vanuit die ervaring keert ze terug naar je huidige situatie.

Soms is dat voldoende om zelf verder te kunnen. Evengoed begeleidt ze je naar een eerste stap van jouw concreet actieplan.

Ook formats uit Sociocratie 3.0 zet ze in als die toepasselijk zijn.

Contactgegevens

small img
0493/72 03 21
small img
Koning Boudewijnstraat 11, 9820 Merelbeke

Coachings

Je kan bij Wieneke Claeys terecht voor: