Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Durven kiezen voor jezelf, is de start van alles.”

- Ilse Verhaeghe

Getuigenissen Ilse Verhaeghe Contacteer Ilse Verhaeghe

Ilse Verhaeghe

Ilse is geboren en getogen in Antwerpen, maar woont al meer dan 20jaar in het Zoete Waasland samen met haar man en 2 jongens.

Na een carrière van meer dan 20 jaar in de commerciële zakenwereld en enkele persoonlijke zware verliezen, waaronder het overlijden van haar ouders, ging letterlijk het licht even uit bij Ilse. In haar zoektocht naar verwerking en zichzelf, werd het meer en meer duidelijk dat ze haar ‘innerlijke ik’ in de loop der jaren steeds verder en verder had weggeduwd. Tijdens de herstelperiode herontdekte ze zichzelf en werd het duidelijk dat ze haar talenten elders moest gaan inzetten.

Door de nodige opleidingen te volgen en een sprong in het onbekende, is Ilse enkele jaren geleden haar eigen coachpraktijk – Audaci – gestart. Hierin kan ze haar ‘innerlijke ik’ helemaal laten floreren en mensen hetzelfde laten ervaren. Geen vaste regeltjes, geen standaard vragenlijsten, elk traject is anders omdat elke mens anders en constant in evolutie is.

Ilse begeleidt je in je eerste stappen zodat je zelfstandig verder kan. Daarbij werkt Ilse het liefste op een creatieve manier: met foto’s, tekenen, schrijven, rechtstaan, zitten, lachen, roepen, wenen, alles kan en mag.

Audaci betekent durven. Durven kiezen voor jezelf. Durven jezelf te laten zien net zoals je bent, met een lach of een traan, zelfzeker of onzeker.

In een Notendop

  • Geboren op 4 juli 1977
  • Vrouw van Tom en mama van Cas en Arno
  • Baasje van Noor (hond) en Oscar (poes)
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de commerciële zakenwereld
  • Oprichter Audaci
  • Gecertifieerd Stress en Burn-out coach, Loopbaancoach en Life coach

Favoriete coaching tool

Werken met foto’s maakt veel dingen bespreekbaar(der) Het biedt je de mogelijkheid om de dingen vanop een afstand te bekijken en aan te voelen. Het geeft kleur en vorm aan soms moeilijke onderwerpen of gevoelens, die je anders niet onder woorden zou kunnen brengen.

Je kan een foto kiezen voor de situatie zoals ze nu is en een andere foto voor de situatie waar je naartoe wil. Je kan je verplaatsen in het beeld dat je voor je hebt. Je kan afstand nemen, erop gaan staan, letterlijk afscheid nemen door de foto weg te leggen. De toepassingen zijn oneindig.

Contactgegevens

small img
0486/30 17 62
small img
Anemonenstraat 7, 9120 Beveren-Waas

Coachings

Je kan bij Ilse Verhaeghe terecht voor: