Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Zonder actie, geen resultaat!”

- Saf Perdaens

Contacteer Saf Perdaens

Saf Perdaens

“Kies voor een échte Çava!”

Herken je dit?

Je bent op familieweekend en tijdens een gesprek met je broer komt de onvermijdelijke vraag: “Hoe gaat het op je werk?” “Çava” antwoord je automatisch, maar je voelt het niet echt. Je vraagt snel hoe het met hem gaat. Terwijl je glimlacht en knikt, dwalen je gedachten af en denk je: ‘Hoelang hou ik deze job nog vol?’

“Zonder actie, geen resultaat!”

Wat als je nu geen actie onderneemt? Geen probleem. Als je nu niet springt, blijf je gewoon vasthangen in diezelfde sleur die jou steeds meer en meer naar beneden trekt. Je raakt gewoon aan het idee dat elke dag thuiskomen van ’t werk synoniem staat aan moe zijn en in de zetel ploffen. Misschien moet je binnenkort wel een nieuwe zetel kopen, voor die van jou begint door te zakken onder het gewicht van al die onvervulde dromen en gemiste kansen.

Saf Perdaens is een arbeidspsycholoog, loopbaancoach en vormingswerker uit Sint Andries, Brugge. Hij heeft een master in Psychologie met een specialisatie in arbeids- en organisatiepsychologie en is gecertificeerde coach. Saf combineert zijn academische kennis met praktische ervaring door les te geven aan sociaal werkers aan de University College Leuven-Limburg. Als oprichter van SAFva biedt hij individuele coaching en organisatietrainingen aan.

Als loopbaancoach richt hij zich vooral op succesvolle veertigers die hun passie en tevredenheid in hun job zijn verloren. Saf helpt hen te ontdekken welke professionele ambities en welke delen van hun persoonlijkheid nog onvoldoende aangesproken werden in hun huidige functie. Vervolgens begeleidt hij hen richting een nieuwe functie, zodat ze elke dag opnieuw voldaan en enthousiast zijn over hun werk.

In een Notendop

  • Geboren op 14/05/1986
  • Master in de arbeidspsychologie
  • Gecertificeerd coach en erkende loopbaanbegeleider
  • NLP Master-Practitioner
  • Docent binnen de graduaatsopleiding ‘Sociaal Werk’
  • Meer dan 500 groepstrainingen gegeven over talenten, communicatie, leiderschap, arbeidspsychologie en psychosociale hulpverlening
  • Hij bouwde samen met zijn beste vriend zijn eigen coachpraktijk in hout, met een kachel en met uitzicht op de natuur. Geef toe, best cool toch?
  • Voor de liefde verhuisd naar Brugge

Favoriete coaching tool

'Nooit saai, altijd uitdagend’

Saf geniet van zijn werk als coach omdat het hem de vrijheid geeft om diverse coachingtools in te zetten. Hij beschikt over een breed scala aan methodes die hij nauwkeurig weet af te stemmen op de specifieke behoeften van zijn klanten. Deze perfecte afstemming tussen de gekozen tool en de klantbehoefte brengt hem veel voldoening. Zijn coachsessies zijn dynamisch en veelzijdig: sommige oefeningen worden zittend uitgevoerd, andere staand, aan de flipchart, al wandelend door de ruimte, met afbeeldingen of al tekenend. Saf gebruikt ook objecten om dieper inzicht te bieden in het systemisch aspect van de uitdagingen waarmee zijn klanten worden geconfronteerd. Deze veelzijdige aanpak maakt coaching bij Saf boeiend voor zowel hemzelf als zijn klanten. Hij heeft een 'speelbak' tot zijn beschikking waarmee hij serieus en gericht kan werken. 'Nooit saai, altijd uitdagend,' zoals Saf het zelf graag omschrijft.

Contactgegevens

small img
0491/73.69.52
small img
Kasteelhoevestraat 12, 8200 Brugge

Coachings

Je kan bij Saf Perdaens terecht voor: