Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Achter elke moeilijkheid, zit een niet-ontdekte kans!”

- Isabel Coysman

Contacteer Isabel Coysman

Isabel Coysman

Loopbaancoaching kan erg krachtig zijn. Dat mocht Isabel zelf ervaren. Ze koos, na 15 jaar in de communicatiewereld, voor een ommezwaai richting HR. Ze volgde haar roeping om voor én met mensen het verschil te maken.

Haar jobcoaching triggerde ook de coach in Isabel zelf. Ze trok richting ‘YourCoach’ en ronde er meerdere opleidingen succesvol af.

Isabel gaat all-in en werkt met wat er is. Geen vast stramien dus. Open en nieuwsgierig, duikt ze samen met jou naar de kern van jouw loopbaanvragen. Je komt tot inzichten en maakt keuzes die passen bij wie jij echt bent. Isabel luistert, daagt je uit en steunt je in jouw groei. Haar coachingstijl is spontaan & speels, puur & kwetsbaar.

In een Notendop

  • Geboren op 16/05/1982
  • Gehuwd met Michaël en mama van Alexander & Annabel
  • Bachelor marketing, master handelswetenschappen en postgraduaat HR
  • Gecertificeerd in Thomas International’s Personal Profile Analysis (PPA)
  • Gecertificeerd Integrale Coach, Stress & Burn-out Coach en erkende Loopbaanbegeleider
  • Gecertificeerd NLP Practitioner

Favoriete coaching tool

Isabel is overtuigd van de kracht van creatief-fysiek coachen. Het haalt je uit je hoofd en brengt je dichter bij je lichaam. En net daar liggen de antwoorden.

Isabel laat je, met diverse oefeningen, letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Ze gaat aan de slag met wat zich op dat moment aandient. Geen procedures of modellen, maar in het moment nieuwsgierig ontdekken, vrij en intuïtief.

Isabel nodigt je - op diverse, creatieve manieren - uit om echt te voelen en met al jouw zintuigen te beleven. Zo kom je tot nieuwe inzichten en voel je duidelijk wat jouw volgende stap is.

Contactgegevens

small img
0479/614 885
small img
Zeelaan 66, 8670 Koksijde

Coachings

Je kan bij Isabel Coysman terecht voor: