Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Creëer je droomleven
terwijl je van iedere stap geniet.”

- Didier Dejonckheere

Getuigenissen Contacteer Didier Dejonckheere

Didier Dejonckheere

Met een positieve ingesteldheid en een aanstekelijk enthousiasme gaat Didier samen met zijn cliënten op pad om terug die unieke levensfonkeling in hun ogen te laten schitteren.

In zijn vorige professionele carrières als notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaanderen genoot hij ervan om mensen met raad en daad bij te staan. Hoewel zijn warm sociaal contact en oplossingsgerichte aanpak ten zeerste werden gewaardeerd, miste hij die innerlijke voldoening. Via een loopbaancoach oriënteerde hij verder zijn professioneel kompas. Hier ervaarde hij die bijzondere kracht van coaching.

Didier stapte uit zijn gouden kooi en schoolde zich vakkundig bij via verschillende coaching- en therapie opleidingen. Met volle overgave en dynamisme werd deze carrièrewending met de nodige professionaliteit verder uitgediept. In zijn eigen praktijk begeleidt hij sindsdien mensen in hun positieve evolutie.

Didier houdt van een allround integratieve aanpak, waarbij hij een rijkelijk aanbod aan technieken hanteert (van coaching en NLP tot psychotherapie en mindfulness).

In zijn vrije tijd zie je hem vaak lachend spelend met zijn zoontje in de bossen, op zijn surfplank aan zee of verdiept in een boek bij kaarslicht. Zijn praktijkruimte is prachtig gelegen midden in de groene omgeving van het Brugse Ommeland waar hij zowel indoor- als outdoor sessies in de natuur aanbiedt.

In een Notendop

  • Geboren op 24/01/1986
  • Master Rechten en Manama Notariaat
  • Gecertificeerd Life Coach en erkend Loopbaanbegeleider
  • Gecertificeerd Stress & Burn-Out Coach en Natuurcoach
  • Master NLP
  • Integratief Psychotherapeut
  • Jaren ervaring in de bedrijfswereld als Notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaanderen
  • Trotse vader van zijn zoontje Henri
  • Gepassioneerd door de natuur en persoonlijke groei
  • Positief, Dankbaar en Leergierig

Favoriete coaching tool

Didiers favoriete coaching tool is het Outcome model. Via dit model worden werkbare en resultaatgerichte doelen gecreëerd en omgezet in een concreet actieplan.

De veelzijdigheid van dit model kadert in Didiers allround aanpak; waarbij hij zowel in de diepte als in de hoogte te werk kan gaan. Door het gewenste resultaat op een zintuiglijke manier te laten beleven wordt dit kristalhelder gesteld. Wat zal je zien, horen en voelen wanneer je dit behaald hebt?

Wat maakt bovendien dat je dit nu nog niet bereikt hebt? Wat zijn de dieperliggende oorzaken en hindernissen waar je tegenaan botst. En welke hulpbronnen kunnen aangewend worden om deze te overwinnen. Het overstijgende “Waarom?” is hierbij uiterst krachtig en één van Didiers favorieten. Wat is de achterliggende intentie van de doelstelling? Waar doe je het eigenlijk allemaal voor…?

Door dit alles in een concreet actieplan te gieten kan je stapje per stapje jouw doel bereiken.

Didier houdt er bovendien van om wat extra dimensies aan dit model toe te voegen door dit in de natuur te laten ervaren.

Contactgegevens

small img
0485/49 95 59
small img
Weg naar Sint Kruis 8, 8730 Beernem, België

Coachings

Je kan bij Didier Dejonckheere terecht voor: