Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Het leven is zo goed als je mindset.”

- Caroline Van der Avoort

Contacteer Caroline Van der Avoort

Caroline Van der Avoort

Met meer dan 11 jaar ervaring in marketing en managementfuncties bij zowel lokale als multinationale bedrijven in verschillende sectoren, heeft Caroline een goed begrip van de sleutels tot succes in het steeds veranderende landschap van de hedendaagse zakenwereld. Ze staat bekend om mensen rond haar te inspireren en tegenslagen in groeikansen om te zetten. Als reactie op de toenemende problemen inzake mentale gezondheid in onze maatschappij en om zelfontwikkeling en groei te faciliteren bij zoveel mogelijk mensen, is ze in 2023 met coaching gestart en heeft ze Prismae opgericht.

“Het leven is als een prisma, wat je ziet hangt af van hoe je het glas draait” zei ooit Jonathan Kellerman. Caroline gelooft dat elk individu geboren is met een onuitputtelijke bron van vitale energie. Maar in de wereld van vandaag, waar we te maken hebben met een overvloed aan prikkels en verwachtingen, kunnen we gemakkelijk gevangen raken in ons hoofd. Ze is van mening dat alles begint bij het ontgrendelen van de hersenen. Ze helpt je (on)bewuste denkpatronen te beheersen om tot harmonie tussen hoofd, lichaam en hart te komen. Eens deze drie op elkaar zijn afgestemd, kom je in een staat van gedrevenheid waarbij gedachten, emoties, talenten en acties naadloos in elkaar passen. Je ontdekt talrijke nieuwe mogelijkheden – prismae – in je leven om je hoogste potentieel te bereiken.

Elke individu is uniek. Haar coachingstraject is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeftes en resulteert altijd in beheersbare stappen die gericht zijn op jouw individueel doel. Overtuigd dat fundamentele verandering actie vereist, benadert ze coaching vanuit de beleving. Je wordt uitgedaagd met creatieve en fysieke experimenten. Haar warme uitstraling zorgt ervoor dat je snel op je gemak bent en net dat stapje uit je comfortzone durft te zetten om het beste uit jezelf en het leven te halen.

In een Notendop

  • Master in Business Administration
  • Gecertificeerd Integrale Coach, Stress & Burn-out Coach en erkende loopbaanbegeleider
  • Meer dan 11 jaar ervaring in marketing en managementfuncties bij zowel lokale als multinationale bedrijven binnen een grote verscheidenheid aan sectoren
  • Sedert 2023 bestuurder van PRISMAE
  • Heeft de wereld al vaak rondgereisd maar haar mooiste reis is zonder twijfel in haarzelf
  • Meertalig: Nederlands, Engels, Frans en Spaans

Favoriete coaching tool

Caroline werkt graag met het 5G model, een krachtig hulpmiddel afkomstig vanuit de cognitieve gedragstherapie. De bedoeling is om (on)bewuste gedachtenpatronen bloot te leggen, ontdekken hoe deze een invloed hebben op jouw emoties, jouw gedrag en uiteindelijk de uitkomst van jouw leven. Nog krachtiger, het helpt je te beseffen dat je dit mechanisme op veel manieren kunt omkeren.

Onze reacties zijn het enige waar we als mens controle over hebben. De gebeurtenissen rondom ons vallen buiten onze invloedssfeer en mogen eigenlijk niet bepalen wie we zijn. Caroline gelooft in oneindige mogelijkheden en helpt je graag om je dichter bij je hogere zelf te brengen.

Contactgegevens

small img
0478/82 11 21
small img
Kortrijksesteenweg 842, 9000 Gent

Coachings

Je kan bij Caroline Van der Avoort terecht voor: