Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Er zijn geen slechte mensen, enkel gekwetste zielen.”

- Aranka Pieters

Contacteer Aranka Pieters

Aranka Pieters

Aranka is bevlogen door leiderschap, zelfmanagement en persoonlijke groei. Als leidinggevende liggen haar voornaamste ervaringen in customer service en sales. Ze legde een ambitieus parcours af tot middenkader. Na meer dan 10 jaar verliet zij in 2020 haar werkgever om haar talenten zelfstandig in te zetten als trainer en coach.

Ze breidde haar ervaring uit door verschillende rollen op te nemen, o.a. als freelance teamcoach, loopbaancoach, trainer en docent. Zo zette ze in praktijk om wat ze leerde tijdens verschillende opleidingen over coaching, verbindende communicatie, leiderschap en NLP.

Haar motto: “While you’re trembling, that’s when the magic happens”. Om groei te faciliteren vindt zij het belangrijk om een veilige omgeving te scheppen en kwetsbaarheid aan te moedigen door zelf het voorbeeld te geven. Ze is mensgericht en gelooft sterk in goedheid van het individu en kracht van een groep.

Steeds op zoek naar de authentieke persoon spoort ze mensen aan zichzelf te zijn. Ze zet aan tot zelfreflectie en creëert ruimte waarin mensen leren van elkaar. Met de nodige empathie en een vleugje humor benoemt ze patronen en ontwikkelingsmogelijkheden.

In een Notendop

  • Geboren op 16/04/1986
  • Academische bachelor sociologie
  • Meer dan 15 jaar ervaring in klantgerichte dienstverlening en begeleiding van mensen
  • Gecertificeerd coach en erkende loopbaanbegeleider
  • Incompany coördinator en bevlogen trainer in ondernemingen rond leiderschap, communicatie en samenwerking
  • Gepassioneerd door menselijke relaties, zowel professioneel als privé
  • Morning Master met 2 kinderen

Favoriete coaching tool

Een mens zit vol tegenstellingen die allemaal tegelijk waar zijn. Zo complex, en zo mooi. Aranka werkt graag met polariteiten. Onderzoeken waar we vastlopen en meer flexibiliteit creëren om ook dat ander stuk van jezelf te laten zien. Wat geloof jij over die paradoxen? Waar sta je als het gaat over jezelf en de ander? Geven en ontvangen? Spreken en zwijgen? Waartoe mag jij jezelf meer toestemming geven?

Bovenal zet ze nog liefst haar eigen kwetsbaarheid in. Een goede coach vertrekt uit een gelijkwaardige positie: we zijn allemaal maar mensen met onze persoonlijke, unieke ervaringen en kwetsuren. Zij creëert veiligheid in training en coaching door zichzelf volledig mee te brengen, met haar sterktes én schaduwkanten. Die van haar mogen er zijn, dus die van jou ook.

Contactgegevens

small img
0456/21 42 30
small img
Hoge Weg 2E, 2322 Hoogstraten

Opleidingen

Aranka Pieters geeft volgende opleidingen:

Workshops

Aranka Pieters geeft volgende workshops:

Coachings

Je kan bij Aranka Pieters terecht voor:

ICF Gecertificeerd

PCC