Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Zeg JA! tegen jezelf en het leven.”

- Joke Adins

Getuigenissen Joke Adins Contacteer Joke Adins

Joke Adins

Joke deed 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening. Zoals dat gaat, kwam er een moment waarop ze zich wilde heroriënteren en volgde er een tijd van studie en verruiming.

Jong en oud begeleiden in hun groeiprocessen, is haar passie. In 2004 startte Joke met coaching, training en de organisatie van studiedagen. JA! zeggen tegen jezelf en het leven werd de slogan van haar bedrijf én haar leven. Ze begrijpt als geen ander de kunst om tegenslagen om te buigen tot groeikansen.

Vandaag heeft ze zich ontpopt tot een gedreven coach en interactieve trainer met een totaalvisie op de mens. Haar enthousiasme, authenticiteit en empathie zijn haar grootste troeven. Ze bekijkt het groter geheel en beschouwt elk mens als uniek. Haar trajecten zijn altijd maatwerk en ze focust zich op jouw specifieke noden en behoeften.

Het antwoord zit altijd in de actie, nooit in het denken. Hoe briljant je brein ook is, hoe analytisch je ook kan denken, hoe slim je ook bent, zelden tot nooit leidt dit tot een diepe transformatie.

Door het zelf te doen, voel je de verandering. Kom je tot inzichten. Gebeurt er iets. Ontstaat er magie. Als mensen de moed hebben om zich te ontdoen van al het moeten, ontmoeten ze zichzelf. Joke helpt je graag terug aan het roer van je leven te staan, je energie te laten stromen en voluit JA! te zeggen tegen jezelf, je werk en je leven.

In een Notendop

  • Geboren op 09/06/1969
  • Meer dan 20 jaar ervaring in zakelijke dienstverlening en managementsfuncties
  • Sedert 2004 zaakvoerder van JA! bv
  • Gecertificeerd coach en erkende loopbaanbegeleider
  • Trainer van de opleiding Stress & Burn-out Coach
  • Gecertificeerd Stress & Burn-Out Coach en Hartcoherentiecoach
  • Bevlogen en authentiek trainer & keynotespreker in ondernemingen rond stresspreventie en energiemanagement
  • Master systemisch en creatief/fysiek coachen

Favoriete coaching tool

Joke werkt vaak met Overtuigingen. Alles wat we doen, is bewust of onbewust aangestuurd. Daardoor lopen mensen vast in hun denkpatronen, zonder het te beseffen waardoor ze in cirkels blijven draaien.

Het is Joke haar passie om samen met de klant deze blinde plek te verkennen en te verlichten, in alle betekenissen van dit woord. Om vrijheid te creëren, om terug keuzes te maken vanuit wat je zelf je zelf wilt in plaats van dwangmatig te doen wat je denkt dat 'moet'.

Contactgegevens

small img
0475/59 00 68
small img
Marionetten 33, 8500 Kortrijk

Opleidingen

Joke Adins geeft volgende opleidingen:

Coachings

Je kan bij Joke Adins terecht voor: