Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN JOKE ADINS

Over Joke Adins Contacteer Joke Adins

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Joke Adins

Ik heb héél veel gehad aan Joke tijdens de begeleiding. Bovenop de mental support heel veel praktische tips, die me echt in beweging hebben gezet. Kortom veel zaadjes geplant om in de toekomst verder te kunnen laten groeien en de vruchten van plukken.
– Tine, Interieurarchitecte
Heel leerrijk, na de sessie had ik een beter inzicht over mezelf en hoe het menselijk brein werkt. Ik had ook een duidelijke opsomming over wat ik zoek in een nieuwe job en waar mijn talenten liggen.
– Kurt G.
De loopbaanbegeleiding met Joke viel super goed mee! Ik kende Joke al van haar workshops en de sessies “Veerkracht” waardoor Joke geen onbekende mee was voor mij waardoor de drempel zeer laag werd om bij haar aan te kloppen. Dankzij haar heb ik nieuwe inzichten gekregen, nieuwe visies,… Onder andere door haar steun en deugddoende woorden, heb ik me ingeschreven om een nieuwe opleiding te starten. Het was SUPER!!! Dank je, Joke.
– Heidi, Docent
Joke is de max! Bij Joke voel je je al snel begrepen. Door de gesprekken met Joke en haar analyse en advies slaag ik er in bepaalde zaken op een andere manier te bekijken en te benaderen.
– Sarah D.
De transformatie die ik met Joke heb gemaakt is enorm: ik startte onzeker en zoekend en kan 6 maanden later zeggen dat mijn eerste boek verschijnt en ik duidelijker dan ooit weet waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Joke hielp me naar inzichten waar ik lang heb vastgezeten. Bedankt Joke!
– Natasha D.
Door Joke lukt het me om alles veel meer van me af te zetten en dat doet zij op zo’n fantastische manier. Open, rustig, niets moet, kortom: het heeft me enorm geholpen om vooruit te komen, om mijn kwaliteiten goed te gebruiken. Ze heeft me geholpen om te ondernemen en met de vele tips van haar, maakt me dat rustig, zelfzekerder en krijg ik ook meer energie. Joke helpt je echt vooruit!
– C. S., Bediende
Bij de eerste sessie voelde ik onmiddellijk een klik met Joke. Ze heeft een drukke agenda, maar straalt toch een natuurlijke rust uit die ervoor zorgde dat ik me direct op mijn gemak voelde en dan nog eens met een lekker kopje thee erbij. De tijd vloog er voorbij, maar werd toch rijkelijk gevuld met ontdekkingen die ik over mezelf en mijn eigen lichaam nog niet wist. Ze reikt heel wat tips aan over hoe iets anders kan en deelt relevante ervaringen. De reden waarom ik bij Joke ging, is migraine. Het bepaalt mijn leven en zorgt voor een permanente stress in mijn lichaam en daar wou ik iets aan doen. De migraine-aanvallen zijn niet minder dan anders, maar volgens mijn omgeving ben ik een rustiger en aangenamer persoon geworden.
– Karen
Persoonlijke, doeltreffende, warme, geestverruimende, enthousiaste en professionele sessies die voor mij enorm effectief waren. Er ontstond op korte tijd een goeie vertrouwensband en Joke werkt steeds met een aanstekelijk enthousiasme en warme hartelijkheid. Ik kwam tot enkele confronterende conclusies en duidelijke inzichten. Haar werkruimte ligt in een prachtige, inspirerende en rustige omgeving.
– Ellen M.
Na een moeilijk jaar, zowel professioneel als privé, zocht ik naar oplossingen, antwoorden…een duwtje in de rug om er terug tegenaan te kunnen. Per toeval (via een foldertje bij mijn huisarts) kwam ik bij Joke terecht. Ik wist eerlijk gezegd niet goed wat te verwachten van die loopbaanbegeleiding. Maar reeds na het 1e gesprek voelde ik een soort bevrijding. Het deed zo goed om eens mijn hart te kunnen luchten. Dan nog bij iemand die een totale vreemde voor me was. Het 1e gesprek was voor mij een “loslaten”, een waterval van woorden, gedachten, gevoelens. Kunnen benoemen wat je een slecht gevoel geeft is al een grote stap ! Zolang die negatieve gedachten door je hoofd spoken kun je géén beslissingen nemen, blijf je steken, maakt je verward. Dit was één van de eerste opdrachten die Joke me gaf. Loslaten, opnieuw naar de toekomst kijken, dingen doen die je graag doet. Mijn vlammetje terug aanwakkeren, mijn talenten en mezelf terug vinden. Het was confronterend te horen dat ik mezelf ergens achtergelaten had onderweg…maar het gaf me na de sessies de nodige “boost” om terug het juiste pad te vinden! Bedankt Joke!
– F. C., Bediende
Joke bezit de bijzondere gave om aandachtig te luisteren en daarna met snuggere en heldere vragen je tot nieuwe inzichten te brengen. Haar aanpak is persoonlijk en stimulerend. Je gaat vooruit zonder dat je het gevoel krijgt dat je op een bankje bij de psycholoog zit als een studie-object. Ik kan YourCoach alleen maar aanbevelen!
– J. D.
Joke heeft me vertrouwen gegeven om mijn droom toch achterna te gaan. Ze heeft me tools gegeven waardoor ik niet meer in mijn eigen valkuilen kan vallen. Zelfvertrouwen is opgekrikt en ik geloof in mijn kwaliteiten. Daardoor durf ik er nu echt voor te gaan.
– N. G.
Tijdens de sessies heb ik geleerd om problemen niet oppervlakkig op te lossen, maar aan te pakken bij de kern. Het is wel een confrontatie met jezelf, want het is jezelf veranderen naar een andere, wellicht betere ik. Mijn coach Joke heeft me supergoed begeleid om die andere ik terug te vinden. Ze stelt gerichte vragen en benadrukt het positieve, wat ik zelf te weinig kan. Het is een proces dat tijd vraagt, maar ik kom er wel – met vallen en opstaan.
– E. V.
Ik had in februari voor de 1ste keer aan loopbaanbegeleiding gedaan maar dit was niet meegevallen. Met een klein hartje wou ik het nog eens doen en kwam bij Joke Adins terecht. Al van de 1ste sessie zat het onmiddellijk goed. Met een andere aanpak, die duidelijk mijn kunnen deed versterken, om mijn droom effectief tot realiteit te laten komen. Ze heeft me vertrouwen en zelfzekerheid gegeven in mijn denken en doen. Ik voel me gesterkt in mijn dromen. Ik heb die al 2 jaar in mijn hoofd en geloof nu echt wel dat het KAN!
– Nathalie, Kinesitherapeute
Ik voelde mij bij haar rustig en kwam na elke sessie naar buiten met een gevoel iets bereikt te hebben. Het waren ” helende” sessies, belangrijk ik mijn genezingsproces. Ik weet terug welke richting ik uit wil en ben bevestigd in mijn kunnen. Ik besef ook ik nog veel aan mezelf moet werken om sterker door het leven te gaan. Bedankt Joke
– P. F.
Bij de aanvang van de loopbaanbegeleiding kampte ik met een serieus gebrek aan zelfvertrouwen. Joke wist mijn zelfbeeld te wijzigen door opnieuw te focussen op mijn mijn talenten en wat dit voor mij kan betekenen. De optiek waarmee ik vandaag naar mezelf kijk is gewijzigd en wat ik vroeger als een falen beschouwde zie ik nu eerder als een opportuniteit. Een kans om volop te gaan voor mijn passie hoe moeilijk dit soms ook aanvoelt. Joke gaf mij het vertrouwen dat ik nu op een kantelmoment sta en de juiste keuzes kan nemen. Zowel voor mezelf als ook voor mijn gezin. De tunnelvisie van weleer is al een groot stuk doorbroken. Ik heb nu ook de tools om voor mezelf uit te maken waneer ik weer in deze tunnelvisie geraak om dat tegen te houden.
– Jean-Philippe
De coaching bij Joke Adins verliep voor mij zéér positief. De gesprekken met Joke gaven mij opnieuw de kracht en de moed om positief naar de toekomst te kijken.
– Koen R.
Op het moment dat ik startte met loopbaanbegeleiding bij Joke Adins zat ik aan het begin van mijn jobcrisis/burn-out. Joke hielp mij door middel van haar enthousiaste duidelijke aanpak. Doorheen de drie sessies kwam ik steeds tot nieuwe inzichten. Op geen enkel moment zei Joke wat ik ‘moet’ doen. Door haar creatieve aanpak kwam ik telkens zelf tot een besluit, nieuwe mogelijkheden en een andere manier van nadenken over mijn crisis. Tijdens de begeleiding is vooral je eigen inbreng belangrijk. Daarop wordt visueel verder gewerkt. Voor alles wat Joke mij duidelijk maakte, gebruikte zij papier en balpen en kon ik helder haar opbouw en conclusie en/of raad volgen. De loopbaanbegeleiding betekent voor mij een verrijking en helpt me stappen te ondernemen en keuzes te maken op weg naar mijn veranderde zijn.
– Ellen M., Ambtenaar