Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Jij bent van de wereld en de wereld is van jou.”

- Marjan Willem

Getuigenissen Marjan Willem Contacteer Marjan Willem

Marjan Willem

Marjan is goedlachs, open-minded en artistiek. Al tijdens haar jeugd maakten creatieve projecten een belangrijk deel uit van Marjans leven. Tijdens haar studies tot Maatschappelijk Assistent werkte ze mee aan musicals, kunst-vzw’s, muziekbands, straattheater en meer. Ook toen ze begon te werken in de psychosociale sector bij het OCMW, en later toen ze er 2 zonen bijkreeg, bleef ze haar dagjob combineren met artistieke opdrachten.

Op haar 40e kwam een kantelpunt: zware chronische zenuwpijnen dwongen Marjan om te stoppen en te leren vertragen. Ze zocht en vond verdieping op persoonlijk en werkvlak en besliste een ommezwaai te maken.

Vandaag begeleidt Marjan als loopbaanbegeleider (en met een achtergrond in gestalttherapie) mensen bij het verdiepen van hun eigen (werk)verhalen, het soms moeilijke vertragen, en het maken van een succesvolle en boeiende professionele ommezwaai.

In een Notendop

  • Geboren op 27/5/1975
  • Bachelor in Maatschappelijk Werk
  • Gecertificeerd Loopbaancoach, Stress & Burn-out Coach en NLP Master Practitioner
  • Postgraduaat in de Gestalttherapie
  • 22 ervaring in het individueel begeleiden van mensen met meervoudige kwetsuren
  • 22 jaar ervaring in de podiumkunsten (bewegingstheater, backingvocals en dwarsfluit)
  • Gestalttherapeut bij TeJo (Therapeuten voor Jongeren) Gent

Favoriete coaching tool

Marjan werkt heel graag met de kernkwadranten, waarbij ze vooral begint vanuit wat jou irriteert. Het is heel fijn te zien hoe je iemands kernkwaliteiten daaruit kan destilleren. Want wat jou stoort, zegt iets over wat voor jou erg belangrijk is. Daar hangt ook een valkuil aan vast, iets waarin jij zelf storend bent. En er ligt een vaak veroordeelde en lastige uitdaging in verscholen.

Het kernkwadrant geeft dieper inzicht in je instinctieve reacties. Het geeft rust in situaties van onbegrip en spanning. Het werkt versterkend voor alle partijen in een verhaal. Het helpt je beseffen wat jouw unieke waarden en kwaliteiten zijn, zonder die van de ander uit het oog te verliezen.

Contactgegevens

small img
0468/16 41 02
small img
Drongensesteenweg 41, 9000 Gent
small img
Bollewerkstraat 86, 9031 Gent

Coachings

Je kan bij Marjan Willem terecht voor: