Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN MARJAN WILLEM

Over Marjan Willem Contacteer Marjan Willem

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Marjan Willem

Marjan zorgde ervoor via verschillende kleine opdrachten om me te laten inzien wat ik echt graag doe, waar ik energie van krijg en heeft me gestimuleerd om hier ook naar op zoek te gaan binnen een job.
– Eline
Marjan leidt je niet langs een vast pad, maar helpt je op een mooie, constructieve manier de verschillende wegen zien die voor je liggen. Het was een fijn traject, die me vele nieuwe inzichten heeft gegeven waar ik in m’n eentje niet toe gekomen was. Ik weet zeker dat ik hier nog met regelmaat zal naar teruggrijpen wanneer ik nog eens op een splitsing kom te staan.
– Veerle, Kinesitherapeut
Marjan biedt een gevarieerd aanbod van methodieken, verschillende invalshoeken, voortbouwend op de initiele vraag maar met voldoende flexibiliteit doorheen het traject. Luisterend oor, focus op je sterktes, kapstokken om verder te groeien.
– A. V.
Het was voor mij een hele positieve ervaring om dit traject te volgen. Marjan doet dit met hart en ziel en leert je echt naar jezelf te kijken op een andere manier aan de hand van oefeningen. Ze heeft veel inzicht in wie je bent en waar je naartoe wil gaan of geeft je de tools dit voor jezelf toe te passen. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor mij een leerrijke ervaring was die me zal helpen in mijn professionele én persoonlijke toekomst! Top gedaan!
– Veerle V.
Marjan daagde me op verschillende manieren uit om op een frisse manier na te denken over mijn loopbaan. De oefening om te tekenen wat ik dacht (in plaats van het voor de zoveelste keer uit te leggen met woorden) was een echte eye-opener.
– K. T.
No nonsense coaching. Heel spontaan, ik voelde mij er goed op mijn gemak bij. Gaf mij bevestiging van kernkwaliteiten en valkuilen die ik al kende, maar die soms aan mijn aandacht ontsnappen in stresssituaties.
– E., Account Manager
Aan de hand van enkele oefeningen liet Marjan me zien wat mijn kernkwaliteiten en uitdagingen zijn, alsook welke waarden me energie geven om verder te groeien. Bedankt Marjan!
– Kristof S., Support Engineer
Marjan is een warme enthousiaste coach die je echt helpt om vanuit jezelf te kijken, hoe je verder kan en wilt. Die je helpt met vanuit jezelf knopen door te hakken.
– Ingeborg