Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“De enige constante in je leven, ben jijzelf.”

- Jonas De Wulf

Contacteer Jonas De Wulf

Jonas De Wulf

Met speels enthousiasme, een ontwapenende kwetsbaarheid en de nodige professionaliteit gaat Jonas je begeleiden in je unieke zoektocht naar meer (loopbaan)geluk en energie.

Jaren vertoefde Jonas in de eventsector en marketing aan de zijde van ondernemers in groeiende kmo’s. Zijn oplossingsgerichte mentaliteit en loyaliteit werden steeds geapprecieerd, maar zijn eigen vuur doofde elke jaar meer en meer. Hij deed te veel wat hij goed kon, maar te weinig wat hij graag deed.

Zijn passie voor persoonlijke groei en allergie voor oppervlakkigheid motiveerden hem om de sprong te wagen naar voltijds zelfstandige als coach en trainer. Met verschillende opleidingen (waaronder een ICF-gecertificeerde opleiding van YourCoach) als stevige basis biedt hij een professionele, authentieke begeleiding om je volledig potentieel te gebruiken.

Vanuit een eindeloze nieuwsgierigheid en leergierigheid schoolt hij zich regelmatig bij met verschillende opleidingen en literatuur uit zijn rijkelijk gevulde boekenkast. Thema’s die Jonas ongelooflijk hard boeien zijn: bewustzijn, kwetsbaarheid, (zelf)leiderschap en communicatie.

In zijn praktijk verwelkomt hij je graag waar hij je zal uitdagen en inspireren, zonder oordeel of taboe. Soms spannend, soms ontspannend. Een plaats waar jij kan groeien binnen een veilig en vertrouwd kader.

In een Notendop

  • Geboren op 29/12/1987
  • Bachelor Eventmanagement, BanaBa Internationaal bedrijfsmanagement
  • Gecertificeerd Integrale Professional Coach
  • Postgraduaat Inspirerend Coach
  • Trainer in Communicatie, leiderschap en motivatie
  • Jaren ervaring in de marketing en events
  • Gastronomische levensgenieter en natuurliefhebber
  • Authentiek, enthousiast en leergierig

Favoriete coaching tool

Er zijn weinig coachingsessies waar Jonas geen gebruik maakt van zijn collectie kaarten.Het is een simpele, maar vooral een veelzijdige en creatieve tool. Zo zijn er verschillende soorten kaarten (met prachtige beelden, capaciteiten, inspirerende vragen, etc.), maar ook verschillende toepassingen. Het is een tool waardoor een coachee andere invalshoeken kan krijgen.

Een coachee kan door een kaart een duidelijk beeld krijgen over thema’s zoals doelen, huidige situatie, gevoelens, weerstand, enzovoort. Daarnaast kan je opstellingen doen met kaarten, sensorisch werken of emoties linken. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en deze tool kan enorm krachtig werken.

En als een gesprek vastloopt, trek een kaart en de inspiratie doet zijn werk. Heerlijk!

Contactgegevens

small img
0472/80 77 52
small img
Oudenaardestraat 11, 9870 Olsene

Coachings

Je kan bij Jonas De Wulf terecht voor: