Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Iedereen zit soms vast. Iedereen kan terug loskomen.”

- Ismaël Colen

Contacteer Ismaël Colen

Ismaël Colen

Het vlammetje was er al als kind. Ismaël heeft altijd een diepgaande interesse gehad in hoe mensen zich voelen, gedragen en hun leven leiden. Na meer dan 10 jaar in diverse (leidinggevende) sales-, communicatie- en marketingfuncties bij verschillende bedrijven, vond hij maar al te vaak dat er te weinig aandacht was voor de mens. De focus lag veelal op de zaak, soms zelfs ten koste van de mens. Hij dacht: wat is nu eigenlijk het belangrijkst? Hoe duurzaam is dit alles? Het zou juist andersom moeten zijn: de mens centraal. Want wanneer de mens wel vaart, volgt de rest.

Zijn missie is om mensen te ondersteunen op hun groeipad en in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gedreven door het krachtige en magische potentieel van de mens. Want wanneer we daar aandacht voor hebben, blijven we groeien en transformeren.

In een Notendop

  • Studies Lichamelijke Opvoeding & Sportmanagement (EHB-VUB) en Marketing (VLEKHO/EHSAL)
  • +15 jaar ervaring in grote en kleinere bedrijven (Twitter, Belfius, Nielsen) en met het aansturen van teams
  • Gecertificeerd Integrale Coach, NLP Practitioner en LIFO Practitioner
  • Tal van in-company (leadership) trainings, Fitness Instructor (BLOSO), Herborist (Syntra), Respiratory System & Pranayama Training (Yoga Alliance certified), Monitor Outdoor Adventure, Hoger Redder, Initiator Kayak
  • Drietalig Nederlands, Frans en Engels
  • (Plus)papa van 4

Favoriete coaching tool

Een van de favoriete coaching tools van Ismaël is 'De logische niveau’s' van Robert Dilts / Gregory Bateson. Hij vindt het een waardevol reflectiemodel dat jouw doel of situatie in een bredere context plaatst, en zo unieke inzichten oplevert. Door aandacht te geven aan de hogere niveau's en ze op mekaar af te stemmen kom je ook tot alignment en krijgt jouw doel alle kans. Daarnaast leent het model zich perfect voor 'ervaringsgericht coachen', door de niveau's ruimtelijk neer te leggen en er letterlijk in te gaan staan, én te beleven.

Contactgegevens

small img
0473/46 74 56
small img
Singel 16, 1853 Strombeek-Bever

Coachings

Je kan bij Ismaël Colen terecht voor: