Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“De mooiste reis is de reis naar binnen.”

- Nathalie Dilewyns

Getuigenissen Contacteer Nathalie Dilewyns

Nathalie Dilewyns

Nathalie onderscheidt zich als loopbaancoach door haar jarenlange ervaring als HR Manager, met een zeer ruime kennis van o.a. rekrutering en sociaal recht. Dit gecombineerd met haar warme, speelse persoonlijkheid en no-nonsense manier van aanpakken maakt haar een ideale match om te sparren rond vragen over werk en loopbaan.

Ze is gespecialiseerd in 1-op-1 coachen en heeft een bijzondere expertise in (persoonlijk) leiderschap, stress management, perfectionisme en hoogsensitiviteit. In haar vrije tijd vind je haar in de boksring of op de yogamat. Een coach met vele facetten!

In een Notendop

  • Geboren op 27/09/1989
  • Studeerde Grieks-Latijn en behaalde daarna een Master Rechten (cum laude)
  • Gecertificeerde loopbaancoach en yogadocent
  • 8+ ervaring als HR Manager in voornamelijk start- en scale ups
  • Trotse eigenares van border collie Flor
  • Wim Hof-fanatiekeling (ijsbaden)
  • Energiek, hands-on, pragmatisch en resultaatgericht
  • Gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling, psychologie, filosofie, coaching en welzijn

Favoriete coaching tool

Nathalie’s favoriete coaching tool is de Ikigai, een Japans concept dat letterlijk bestaansreden of levensdoel betekent. Het is datgene dat je met ‘goesting’ in de dag doet opstaan, en laat slapengaan met voldoening.

Het gaat over de sweet spot tussen wat we graag doen, wat we goed kunnen, waarvoor we betaald kunnen worden en wat de wereld nodig heeft. De plek die ons een diep gevoel van vervulling, geluk en gevoel van richting in het leven kan doen ervaren, onze Ikigai. En zijn we daar stiekem niet allemaal een beetje naar op zoek?

Het is Nathalie’s persoonlijke levensmissie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het vinden van hun Ikigai, en zo van deze wereld een mooiere plek te maken. Want als je aan ’t doen bent waarvoor je gemaakt bent geeft dat jou tonnen energie én straalt dat af op de mensen rond je. Uiteindelijk is dit proces van bewustwording het mooiste cadeau dat je kan geven aan jezelf, je omgeving en uiteindelijk aan de wereld.

Contactgegevens

small img
0496/497 442
small img
Begijnhoflaan 416, 9000 Gent

Coachings

Je kan bij Nathalie Dilewyns terecht voor: