Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Elk pad dat jij bewandelt, start met jouw eerste stap.”

- Marian Ceuppens

Getuigenissen Contacteer Marian Ceuppens

Marian Ceuppens

Marian is natuurcoach en coacht op twee van haar lievelingsplekken: in de natuur en in haar vw caminando coachingbus; geen voor de hand liggende keuze maar wel helemaal wie ze is.

De ingrediënten van haar loopbaancoaching zijn voelen, bewegen, verbinden. Ze coacht met woorden maar evengoed voorbij de woorden. Zo geeft het lichaam vaak onbewuste signalen die meer vertellen dan woorden ooit kunnen doen. Niet zelden liggen daar de sleutels tot wat klaar zit om gezien te worden.

Wandelaar er is geen weg, je maakt je weg al wandelend: Marians levensmotto, al meer dan 30 jaar. Als loopbaancoach gaat ze met jou een eind op weg waarbij je meer zicht krijgt op je talenten, kansen, uitdagingen, sterktes en valkuilen. Vanuit die nieuwe inzichten stimuleert ze jou om keuzes te maken en vooral: stappen te zetten. Want elke pad dat jij bewandelt, start met jouw eerste stap.

Op weg gaan met anderen is een rode draad in Marians leven. Dat deed ze vrij letterlijk als reisbegeleider van avontuurlijke reizen en als leerkracht Engels en Spaans voor jongeren en volwassenen. Ze wil mensen raken, in hun kracht zetten en vooral: in beweging brengen.

Als teamcoach van een uiterst divers en gedreven team leerkrachten kon Marian 17 jaar lang inzetten op de kracht van coaching. Daar werd de kiem gelegd voor haar praktijk als loopbaancoach, waar ze met passie en gedrevenheid mensen coacht die opnieuw verbinding willen maken met hun opgepolijste natuur, met wat ze echt verlangen in hun job, (werk)relaties en (levens)loopbaan.

In een Notendop

  • Geboren op 29/05/1966
  • Moeder van Tara en plusmoeder van Ona en Ayla
  • Master Vertaalkunde Engels – Spaans
  • Gecertificeerd Inspirerend Coach, gecertificeerd loopbaanbegeleider, erkende stress-en burnout coach, gecertificeerd Creatief Therapeutische Vaardigheden, gecertificeerd Natuurcoach, gecertificeerd Systeemcoach
  • 17 jaar ervaring als teamcoach van multiculturele teams
  • Zelf geïnspireerd door yoga, mindfulness, reizen, natuurverbinding

Favoriete coaching tool

De favoriete coachingtool van Marian is de natuur zelf. Ze gaat er aan de slag met opstellingen, talententools, oefeningen rond waarden, missie, overtuigingen en dat in een puur natuur setting.

Die natuur is meer dan een decor voor onze coachingsessie: de essentie van jouw coachingvraag herken je in de natuur op een manier die spiegelt en inzichten biedt. Een voluit bloeiende boom geeft bijvoorbeeld aan waar je naar verlangt in je huidige of toekomstige job en een stevige tak midden op ons pad kan spiegelen hoe je omgaat met een bepaalde hindernis in je werksituatie.

Een verrassende en boeiende dynamiek!

Contactgegevens

small img
0474 85 71 03
small img
Gentbrugse Meersen, 9050 Gent
small img
Rozebroekenpark, 9040 Gent
small img
Lourdesbos, 9041 Gent
small img
Osbroek, 9300 Aalst

Coachings

Je kan bij Marian Ceuppens terecht voor: