Coaching workshop

Niks beter dan een tweedaagse coaching workshop om jezelf nog eens onder te dompelen in de wereld van coaching. Maak krachtige oefeningen mee waarmee je jezelf beter leert kennen en stappen zet in bepaalde problematieken. Leer nieuwe technieken aan die je kan meenemen in je dagelijkse coachingspraktijk.

Coaching workshop 'Integrale Coaching'

Wat onze coaching workshops zo bijzonder maakt

YourCoach en Open Mind brengen coaching workshops die inspelen op de vier aspecten van de menselijke beleving. Iedereen zit op een bepaald moment met een draagvlak op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. Dat wil zeggen dat het ene vlak misschien heel ontwikkeld is, terwijl het andere achterhinkt.

Vaak komt het er bij coaching workshops op neer om het minder ontwikkelde deel te laten groeien. Zo zijn veel mensen mentaal heel ontwikkeld, maar kunnen ze emotioneel en fysiek bepaalde dingen moeilijk aan. Dat is dan waar we tijdens de coaching workshop op ingaan, het zoeken van het juiste draagvlak.

Een coaching workshop in vier delen

Tijdens deze tweedaagse besteden we telkens een halve dag aan ieder aspect. Je kan dezelfde problematiek of uitdaging gebruiken doorheen het hele weekend, of telkens iets anders nemen om aan te werken. Vast staat dat je na deze twee dagen een hoop dingen anders zal ervaren, bekijken, aanvoelen...

Heb je bijvoorbeeld moeilijkheden in je relatie, op het werk, met je gezondheid… dan kan zich dat op verschillende aspecten afspelen. Door het vanuit het mentale, het emotionele, het fysieke en het spirituele te bekijken kan je zien waar het probleem werkelijk zit. De coaching workshop is er om jou te laten ervaren waar je groeipad ligt.

Inschrijven voor de coaching workshop?

Coaching workshopWe kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens een van onze coaching workshops, die hoort bij de coachopleiding 'Integrale Coaching'. Bekijk de praktische informatie, neem deel aan een demo-avond of schrijf je in voor de coaching workshop.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!