Team

Tom HallezTom Hallez

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Binnen YourCoach is hij de olifant; metafoor voor kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen. Hij gelooft dat iedereen kan veranderen en dat coaching gaat over creatie, het samenbrengen van ideeën en dromen. Hij heeft een bijzondere passie voor reizen naar Azië, het boeddisme en yoga.

"Tom Hallez was de coach. Na 1 minuut voel je je op je gemak. Hij is fantastisch, charismatisch. Het is maar een klein ventje maar hij ziet heel snel de juiste pijnpunt. Hij is expert in zijn domein."
Qfor Audit, juni 2011

Benjamin BallBenjamin Ball

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Binnen YourCoach is hij de gevleugelde leeuw; metafoor voor de exploratie van nieuwe mogelijkheden, creatieve kracht en fysiek bewustzijn. Hij houdt van squash en surfen, van zijn vriendin Maria en zoontje Dean.

"Benjamin Ball is heel competent. Hij kan zich goed inleven in de persoon. Er was direct een klik met hem. Hij doet het goed en met passie."
Qfor Audit, juni 2011

Gasttrainers

Karolien RoelsKarolien Roels

Door haar jarenlange ervaring in HR-dienstverlening in de uitzend- en zorgsector heeft Karolien een brede kijk op de arbeidsmarkt en op loopbaanoriëntatie. Na een succesvolle carrière, o.a. als consultant, intern trainer en branch manager bij Randstad, stapte Karolien in 2011 over naar de zelfstandigheid om als coach en opleider mensen te begeleiden in hun loopbaan.

Karolien werkt rond professioneel welzijn en werkplezier. Ze triggert je ontwikkeling in de richting van jouw passie en interesses en stimuleert je tot het zetten van concrete stappen. Ze is gespecialiseerd in stress- en burn-out en is daarnaast ook gecertifieerd relaxatietherapeute. Bij YourCoach verzorgt Karolien op regelmatige basis Loopbaanbegeleiding en opleidingen rond burn-outpreventie en persoonlijke ontwikkeling binnen bedrijven.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!