Team

Zaakvoerders

Benjamin Ball
Zaakvoerder / Master Certified Coach (MCC)

Loopbaanbegeleider Benjamin Ball  

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Binnen YourCoach is hij de gevleugelde leeuw; metafoor voor de exploratie van nieuwe mogelijkheden, creatieve kracht en fysiek bewustzijn. Hij houdt van squash en surfen, en van zijn zoontje Dean.

Naast zaakvoerder van YourCoach is Benjamin Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de coachopleiding Integrale Coaching en de Master Classes Creatief/Fysiek Coachen en Systemisch Coachen.


Tom Hallez
Zaakvoerder / Master Certified Coach (MCC)

Loopbaanbegeleider Tom Hallez  

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Binnen YourCoach is hij de olifant; metafoor voor kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen. Hij gelooft dat iedereen kan veranderen en dat coaching gaat over creatie, het samenbrengen van ideeën en dromen. Hij heeft een bijzondere passie voor reizen naar Azië, het boeddisme en yoga.

Naast zaakvoerder van YourCoach is Tom Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de NLP opleidingen en de leiderschapstraining Coachend Leiderschap.

Trainers


Joke Vander Laenen

Loopbaanbegeleider Joke Vander Laenen  

Joke is een hartelijke trainer en coach met stevige ervaring in verschillende sectoren. Ze kent de zoektocht naar zelf authentiek blijven én samen werken en leven met anderen. Joke nodigt je uit moedig naar jezelf te kijken en daar alle kansen voor je toekomst te vinden. Klanten houden van haar gedurfde en doortastende aanpak die 'blijft plakken'.

'She shows you where to look among the garbage and the flowers.' (L. Cohen)

Als coach is ze integer, een bondgenoot die vertrouwen schenkt én uitdaagt. In alles wat ze doet, vertrekt ze vanuit respect voor jouw eigenheid en creëert ze een unieke plek waar (anders) zijn kan en mag.

Joke is Loopbaanbegeleider in Gent, bezieler van de In-company trajecten en co-trainer van de coachopleiding Integrale Coaching.


Joke Adins

Loopbaanbegeleider Joke Adins  

Joke Adins deed 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening. Zoals dat gaat, kwam er een moment waarop ze zich wilde heroriënteren en volgde er een tijd van studie en verruiming.

Ondertussen is Joke een meervoudig gecertificeerde Loopbaancoach met een totaalvisie op de begeleiding van mensen. Ze staat voor integrale begeleiding waarbij ze het evenwicht tussen het fysieke, mentale, emotionele en relationele nastreeft.

Ze begrijpt als geen ander de kunst om tegenslagen om te buigen tot groeikansen. Dankzij haar globale benadering vergroot ze je veerkracht op verschillende gebieden. Ze helpt je graag terug aan het roer van je leven te staan, je energie te laten stromen en voluit JA! te zeggen tegen jezelf, je werk en je leven.

Joke is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in Kortrijk en co-trainer van de opleiding Stress & Burn-out Coach.


Brenda Utterwulghe

Loopbaanbegeleider Brenda Utterwulghe  

Haar ruime ervaring in leidinggevende functies, als preventieadviseur en coach maken van Brenda de geknipte partner voor jouw loopbaantraject. Haar persoonlijke verhaal leest als een voorbeeld van het volgen van je passie en het ontwikkelen van je (professionele) potentieel. Van een hoge maar onbevredigende functie naar het adviseren van organisaties en het begeleiden van individuen.

Brenda is Loopbaanbegeleider in De Haan/Roeselare, en trainer van de opleiding .

Brenda is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in De Haan/Roeselare en trainer van de opleiding Stress & Burn-out Adviseur.


Jürgen Blommaert

Loopbaanbegeleider Jürgen Blommaert  

Na meer dan 20 jaar managementervaring in verschillende takken van de bedrijfswereld maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Vanuit zijn achtergrond in communicatie en zijn commerciële ervaring werd zijn nieuwsgierigheid naar menselijke contacten en hun onderlinge verhoudingen geprikkeld.

De laatste jaren begeleidt Jürgen mensen die vastlopen in hun werk. Als interne coach bij een multinational zorgt hij er voor dat mensen die stagneren in hun groei weer in beweging komen. Hij helpt mensen ontdekken wat ze in hun mars hebben zodat ze nog meer in zichzelf kunnen geloven. Jürgen ziet er op toe dat medewerkers weer vertrouwen krijgen in hun kunnen en meer plezier vinden in hun job en leven.

Zijn missie bestaat erin om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Met enthousiasme en eigen levens- en professionele ervaringen inspireert Jürgen graag anderen. Daarbij gaat hij op een warme, pragmatische, resultaats- en oplossingsgerichte manier te werk.

Jürgen is Loopbaanbegeleider, Stress- en Burn-out begeleider in Brugge en co-trainer van de opleiding Stress & Burn-out Coach.

Loopbaanbegeleiders

Al onze loopbaanbegeleiders zijn gecertifieerde coaches en ondernemers. We hebben zelf werkervaring in het bedrijfsleven en werken ook regelmatig samen met organisaties in allerlei sectoren, waardoor we een genuanceerde en onderbouwde visie en werkwijze hebben. We staan er voldoende buiten om een verfrissend alternatief te bieden, een andere blik die verandering brengt.

Bekijk hier ons team loopbaanbegeleiders.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!