Open opleidingen voor het schooljaar 2010-2011

Download brochure

Personal Branding - Ontdek en verspreid uw Persoonlijk Merk!

Wat zeggen mensen over u wanneer u er niet bent? Dat is uw Persoonlijk Merk! Personal branding begint met een zelfonderzoek: hoe ervaren anderen mij? Wat zijn mijn talenten en sterktes? Waar liggen mijn échte groeigebieden? Tijdens deze confronterende en tegelijk bekrachtigende sessies leert u bewust en consistent werken aan uw persoonlijke beeldvorming.

Meer over de opleiding Personal Branding

Coachend leiderschap - Motiveren en delegeren in vol vertrouwen

Iedereen wil graag de baas zijn, maar dat heeft ook zijn uitdagingen! Als (adjunct-)directeur, afdelingshoofd of verantwoordelijke moet u anderen in beweging zien te krijgen en staat u in voor de resultaten, liefst zonder voortdurend te moeten controleren. De coaching attitude leert u een effectieve leidersrol opnemen, vertrouwen te geven en terug te krijgen. U leert problemen als opportuniteiten te zien en van elke dialoog een constructieve te maken. Werk een sterke visie uit, inspireer anderen en bouw stevige relaties op!

Meer over de opleiding Coachend leiderschap

Feedback - Leer constructieve feedback geven die wérkt

Goedbedoelde feedback wordt vaak opgevat als een persoonlijke aanval. Een onschuldige of zelfs nuttige opmerking kan in enkele seconden een conflict doen opwakkeren, zowel in de klas als binnen teams. Tijdens deze opleiding leert u constructieve feedback geven die positief wordt ontvangen. U krijgt ook inzichten aangereikt die het makkelijker maken om met kritiek om te gaan, en een negatieve initiële reactie om te buigen in een positief gesprek.

Meer over de opleiding Feedback

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!