Erkenningen

Accredited Certified Coach (ACC)Accredited Certified Coach (ACC)

De coaches en trainers bij YourCoach beschikken over een Accredited Certified Coach (ACC) certificaat. ACC is een standaard voor professionele coaches die door de International Coaching Federation (ICF) uitgereikt wordt. ICF is de grootste internationale organisatie voor coaches, en ongeveer de enige die een globaal waardevol certificaat uitreikt.

Het ACC-certificaat is voor coaches die meer dan 100 betaalde praktijkuren en een aantal gekwalificeerde referenties kunnen voorleggen, en die in het mondelinge examen van ICF geslaagd zijn.

Qfor kwaliteitslabelQfor kwaliteitslabel

Na een succesvolle "ClientScan"-doorlichting door Management Information, behaalde YourCoach het kwaliteitslabel Qfor. 100% van de ondervraagde klanten is tevreden over de diensten van YourCoach.

Met de "ClientScan"-methode onderzoekt Qfor specifieke kenmerken van het bedrijf en evalueert het de kwaliteit van de diensten op basis van de klanttevredenheid.

kmo-portefeuilleVia de kmo-portefeuille komt u in aanmerking voor 30% korting op onze opleidingen!

YourCoach is door de kmo-portefeuille erkend als dienstverlener voor de pijler "Opleiding" met erkenningsnummer DV.O110422. Een Vlaamse onderneming uit de privé-sector kan een vergoeding voor het volgen van opleidingen online aanvragen na registratie. U hoeft slechts de helft van de factuur betalen!

OpleidingschequesOpleidingscheques

YourCoach is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de Vlaamse opleidingscheques. Als gevolg van een gewijzigd besluit van de Vlaamse Regering kan je enkel nog opleidingscheques gebruiken wanneer de opleiding die je volgt, opgenomen is in een persoonlijk opleidingsplan (POP) dat kadert binnen loopbaanbegeleiding. Je dient dan via de loopbaabegeleider een attest laten invullen en dit afgeven ter ondertekening aan YourCoach. Meer info en bestellen kan via de website: www.vdab.be/opleidingscheques.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!