Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Op zee kan je nooit in rechte lijn ergens naartoe.”

- Brenda Utterwulghe

Getuigenissen Brenda Utterwulghe Contacteer Brenda Utterwulghe

Brenda Utterwulghe

Brenda woont aan de zee, en daar neemt ze haar klanten graag mee naartoe. Door het contact met de natuur kom je vanzelf tot rust. Het eindeloze perspectief van de zee, het strand, het water, de wind… zorgen voor beweging en halen je uit je hoofd. Daardoor krijg je terug (meer) verbinding met je lijf, waar alle informatie zit opgeslagen: je dromen, talenten en passies, dat wat je echt wil. Er komt bezinning en verdieping in je gedachten en gevoelens.

Haar ruime ervaring in leidinggevende functies, als preventieadviseur en coach maken van Brenda de geknipte partner voor jouw loopbaantraject.

Haar persoonlijke verhaal leest als een voorbeeld van het volgen van je passie en het ontwikkelen van je (professionele) potentieel. Van een hoge maar onbevredigende functie naar het adviseren van organisaties en het begeleiden van individuen.

Brenda is een authentieke coach die met haar warme aanpak het beste uit mensen haalt. Haar grootste kwaliteiten zijn gedrevenheid, een persoonlijke aanpak en humor.

In een Notendop

  • Geboren op 26/08/69
  • Gecertificeerd coach en erkende loopbaanbegeleider
  • Gecertificeerd systemisch opsteller
  • Meer dan 100 opleidingen rond Stress en Energiemanagement
  • Gespecialiseerd in ondernemerscoaching
  • Gecertificeerd Stress & Burn-Out Coach en Hartcoherentiecoach

Favoriete coaching tool

Aan haar loopbaancoachings voegt Brenda steevast een grondige kennis en praktische toepassing van het systemische gedachtengoed toe. Het gaat niet enkel meer over jou als persoon, maar over hoe je ingebed bent in grotere gehelen: je organisatie, je familie, de samenleving…

Hoe is het probleem waarmee jij als persoon worstelt, voor het systeem een handige oplossing? Welke beweging heb jij te maken die versterkend is voor jou én de grotere gehelen waarvan je deel uitmaakt?

De impact van deze systemen is onderschat en vaak ook grotendeels onzichtbaar. Brenda maakt deze graag zichtbaar met de juiste tools, zodat jij hiermee aan de slag kan.

Contactgegevens

small img
0495/38 40 84
small img
Populierenlaan 10, 8420 De Haan

Opleidingen

Brenda Utterwulghe geeft volgende opleidingen:

Coachings

Je kan bij Brenda Utterwulghe terecht voor: