Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN BRENDA UTTERWULGHE

Over Brenda Utterwulghe Contacteer Brenda Utterwulghe

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Brenda Utterwulghe

Met veel vragen en twijfels kwam ik bij Brenda terecht. Met vele vragen, geduldig maar ook triggerend, werden ‘dingen’ helderder gemaakt. Ik werd vanuit het (chaotische) hoofd naar het lijf gebracht. Haar warme maar ook directe aanpak tijdens het traject deed mij mijn blinde vlekken zien, heeft mij aan het werk gezet, meer doen geloven in mezelf, en de zet naar een praktijk in gang gezet.
– V. D., Coördinator
Heel tevreden van mijn loopbaancoaching! Heel vriendelijke en menselijke aanpak. Brenda wist de juiste snaren te raken om te beseffen aan welke punten ik kan werken. Ze hield me op heel vriendelijke manier een spiegel voor en hielp me zo aan belangrijke inzichten. Ik zou Brenda zeker aanraden.
– An
Een openbaring. Er komen zaken in je los die je eigenlijk niet echt wist dat ze er zaten.
– G. B.
Brenda Utterwulghe weet als geen ander om werkpunten te spotten en coacht op een hele constructieve en empathische manier. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik weet nu beter waaraan ik moet werken om als ondernemer te groeien.
– Mieke, Zaakvoerder
Brenda is een hele warme persoon die luistert naar je en enorm doet nadenken over zaken die je op het eerste zicht zelf niet ziet. Ze stimuleert je zelfvertrouwen. Als er iets was, kon je haar contacteren. Ze vraagt ook na de sessies nog hoe het met je gaat. Ze bracht me hele nieuwe inzichten! Ik raad ze aan iedereen aan!
– Lisa, Leerkracht
Brenda laat je stilstaan bij wat als mens en ondernemer (en de combinatie van beiden) belangrijk is, geeft je nieuwe inzichten en nuttige tips. Na een sessie bij Brenda kom je met een voldaan, rustig gevoel en nieuwe ideeën buiten en kan je met volle kracht vooruit met je plannen & passies. Een top-coach!
– Valerie, Zaakvoerder
Deze sessies gaven me een volledig andere inkijk in mijn zoektocht naar meer voldoening in mijn job en of het aangeraden was om te veranderen (wat ook gebeurd is). Tot op heden nog geen seconde spijt van gehad. Ik weet meer dan ooit van tevoren wat ik wil en waar ik naartoe wil werken en Brenda heeft me hierin erg goed begeleid. Ze heeft me inzichten gegeven over hoe bepaalde zaken aan te pakken waar ik voordien niet bij stil stond. Ik kijk nu vol enthousiasme uit naar mijn toekomst in mijn carrière.
– R. V.
Ik vond Brenda een zeer aangenaam persoon die u onmiddellijk op uw gemak stelt. Zeer duidelijk en helpend tijdens het gesprek en de richting die je uit wilt. Ik vond dit behulpzaam om een duidelijk beeld te krijgen over mijn toekomst.
– Inge, Account Manager
Toen ik vorig jaar met de handen in het haar zat omwille van een te hoge werkdruk voelde ik dat ik er iets aan moest doen. Ik stond misschien eerst wat sceptisch tegenover een coach – een teken van zwakte toegeven, weet je wel, en wat zou een coach hieraan kunnen doen, ik weet zelf toch wel wat er moet veranderen in mijn eigen zaak – maar al gauw bleek de nuchtere, externe kijk van Brenda van goudwaarde. Niet alleen voor mijn persoonlijke werkdruk, maar ook voor de interne werking van onze organisatie. We kregen heel veel nuttige tips die we nog steeds met z’n allen dagelijks toepassen. Via de loopbaanbegeleidingscheques van de VDAB is de prijs ook helemaal geen struikelblok. Een aanrader voor iedereen die even in de knoop zit op z’n werk!
– Christophe