Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Verander je kijk en ontdek nieuwe opportuniteiten.”

- Caroline Geirnaert

Getuigenissen Contacteer Caroline Geirnaert

Caroline Geirnaert

Caroline is een open, empathisch iemand en een zeer goede luisteraar. Ze heeft een natuurlijke feeling voor wat je nodig hebt. Al tijdens haar jeugd was Caroline een grote observator en was ze nieuwsgierig naar wat mensen drijft om te doen wat ze doen. Toch ging ze nog niet die weg op, en studeerde ze talen. Ze werkte tot haar 37 jaar als freelance personal assistant in veel verschillende grote bedrijven. Bij haar zwangerschap voelde ze een grote behoefte om haar eigen professionele weg te gaan, en schoolde ze zich om in Nederland tot kindertherapeut, yoga docente, cranio sacraal therapeute en creatieve coach voor kinderen, jongeren en volwassenen. Nadien volgde ze lessen in communicatie en kwam ze terecht bij een professionele organisatie waar ze zich schoolde tot gecertificeerd coach voor Loopbaanbeleiding en Stress- en Burn out. Daarnaast heeft Caroline een andere passie, nl. fotografie waar ze opdrachten doet voor uitvaart, portretfotografie en reportage. Ze maakt zich met liefde vrij voor Boven de Wolken, waar ze vrijwilliger fotograaf is.

Dankzij het feit dat Caroline een bijzondere dochter op de wereld zette, en haar dochter haar grootste leermeester is, rond verwachtingen en aannames loslaten, leerde ze altijd te kijken naar de mogelijkheden van een situatie in plaats van naar de beperkingen en dit neemt ze mee om mensen te begeleiden in haar werk om liefdevol naar zichzelf te kijken, en te denken en handelen vanuit de mogelijkheden waarover ze beschikken en buiten de comfortzone te gaan. Ze daagt je positief uit om net iets dieper na te denken en zo tot nieuwe inzichten en actie te komen.

In een Notendop

  • Geboren op 2/11/1962
  • Gecertificeerd Integrale Coach
  • Gecertificeerd Loopbaancoach, Stress & Burn-out Coach en NLP Master-Practitioner
  • Professioneel Fotograaf
  • Kindertherapeut
  • Creatieve Coach
  • Yogadocente voor kinderen en jongeren
  • Cranio Sacraal therapeut
  • Fotograaf bij Boven de Wolken
  • Mama met 23 jaar ervaring in autisme van een bijzondere dochter Laetitia

Favoriete coaching tool

Caroline werkt heel graag met visuele ondersteuning bij het coachen en gebruikt haar coachvalies waar een groot scala aan de meest uiteen lopende voorwerpen te vinden zijn, alsook een groot aantal foto’s. Daarin laat ze de coachee een voorwerp voor de huidige situatie nemen en de gewenste situatie. Ze laat de coachee eerst verbinding maken met het lichaam en de adem, zodat ze zo de woorden uitspreken die vanuit hun diepere zijn komen, dan puur vanuit het mentale gebied. Van daaruit spreekt de coachee vanuit een andere en diepere staat van zijn, want het antwoord zit altijd bij de coachee zelf.

Contactgegevens

small img
0474/24 25 94
small img
Savooistraat 94A, 9600 Ronse

Coachings

Je kan bij Caroline Geirnaert terecht voor: