Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN CAROLINE GEIRNAERT

Over Caroline Geirnaert Contacteer Caroline Geirnaert

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Caroline Geirnaert

Bij de start voelde ik mij wat ontredderd en vooral heel vermoeid. Dit veranderde heel snel in zelfvertrouwen en vechtlust. De gesprekken met Caroline verliepen vlot en waren vooral op positivisme gericht. Met dank aan Caroline die een heel warme persoonlijkheid heeft en mij heel goed geholpen heeft.
– Isabelle
Caroline is een zeer bekwame en gedreven coach. Zij heeft mij uitstekend geholpen om meer inzicht te krijgen in wat mij tegenhoudt, een gelukkig en bruisend leven te leiden. Ik heb tools gekregen die ik voor de rest van mijn leven kan toepassen. Ik zou haar iedereen aanraden.
– Veerle
Ik kwam in contact met Caroline in het kader van loopbaan coaching want ik voelde mij ontredderd. Dit veranderde heel snel in veerkracht en zelfvertrouwen. Caroline heeft een warme persoonlijkheid en samen zijn wij tot de conclusie gekomen dat ik mijn carrière een andere wending zal geven. Ik kijk er vol vertrouwen naar uit.
– Isabelle
Caroline is een topmadam. Zeer open, empathisch, een zeer goede luisteraar. Ze heeft een natuurlijke feeling voor wat je nodig hebt. Ze put uit een breed gamma van ervaring en tools om je verder op weg te helpen. Ze daagt je positief uit om net iets dieper na te denken om zo tot nieuwe inzichten te komen. Je een zacht duwtje in de rug geven opdat je met een open blik toch over het muurtje durft kijken om te gaan voor datgene waar je goed in bent én blij van wordt… bel Caroline.
– Nathalie, Coördinerend directeur
Ik kwam bij Caroline terecht, omdat ik voor mijn opleiding zorgmanagement de opdracht kreeg een persoonlijk ontwikkelingsplan op te maken. Op een bepaald ogenblik liep ik vast in het proces van zelfkennis en het opstellen van doelstellingen om mijn zwaktes om te zetten in sterktes. Caroline was onmiddellijk enthousiast om me hierin te begeleiden. Eerst kreeg ik een theoretische onderbouw en daarna als afwisseling bijpassende oefeningen. Door het rollenspel kreeg ik meer inzicht in mijn eigen handelingen en gedragingen. Caroline was positief kritisch en leerde me nieuwe technieken betreffende “verbindende” communicatie aan. Ze gaf me het zelfvertrouwen om vanaf nu aan ook de communicatie te durven aangaan in conflictsituaties. Haar praktijkruimte voelt aan als een 2 de thuis. Het is de ideale ruimte om het vakmanschap die ze bezit in door te geven. Deze coaching liet me niet koud en gaf mijn zelfvertrouwen de nodige boost. Ik kreeg inzicht in de onderliggende mechanismen van mijn gedrag. Ik kreeg inzicht in mijn eigen patronen en kreeg handvaten aangereikt om deze te doorbreken. Ik onthoud vooral de vele tips die ik kreeg aangeboden en kan toepassen op mijn huidige werk alsook kan implementeren in mijn opdracht.
– Sofie, Adjunct hoofdverpleegkundige
Sinds ik mij geëngageerd heb mij te laten coachen door Caroline, zijn letterlijk deuren voor mij opengegaan. Oorspronkelijk wilde ik duidelijker en krachtiger leren communiceren in verschillende situaties. Van daaruit vloeide meteen het ene na het andere bespreekbaar werkpunt alsook groeikansen. Na ons intake gesprek voelde ik meteen BAM! dit werkt, dit is wat ik nodig heb, en daarmee geraak ik zeker vooruit, niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak. Alles is verbonden met elkaar, dat zakelijke en het persoonlijke aspect in het leven, en op dit moment zit er een heldere flow in mijn leven dankzij de inzichten verkregen door de coaching. Zo had ik écht nooit gedacht mijn eigen bedrijf “Fit & Gezond” op te richten, als zelfstandige te werken, daarbij ook onafhankelijk te worden én in mijn eigen kracht te staan. Dit is voor mij een groei proces, met vallen en opstaan en bij elke “val” die ik ervaar heb ik de deskundige hulp van Caroline, die me weer opduwt naar een hoger niveau. Door Caroline leer ik elke keer opnieuw mogelijkheden en groeikansen te zien en in actie te komen. Veel zaken binnen mijn privé leven en mijn relatie zijn duidelijk en voelbaar getransformeerd. Ik raad de Coaching bij Caroline iedereen aan, ook voor mensen die geen eigen business hebben of willen opstarten. In het leven zijn er altijd werkpunten en struikelblokken waar je aan kan werken. Caroline duwt je dié berg op waarvan je altijd dacht die nooit te kunnen beklimmen
– Saartje, Zaakvoerder