Gelukkig 2012!

Op donderdag 12 januari ontvingen we onze klanten en vrienden voor een intieme nieuwjaarsdrink. Dat deden we in het prachtige Le Jardin Bohémien, een artistieke tearoom in hartje Gent. Sympathieke gast en uitstekende chef Bart van Soirée Congée had voor heerlijke hapjes gezorgd.

Bekijk hier de foto’s op Facebook.

Persoonlijke ontwikkeling en Coaching

Heerlijk voor ons om te zien hoe zich langzaam maar zeker een kleine gemeenschap vormt, en dat mensen blijkbaar graag bij ons komen. Daarvoor doen we het! Het bracht ons op een idee voor een slogan: ‘Bij YourCoach ben je thuis‘. Wat denk je?

Jouw doelen voor 2012?

Wat ons opviel, is hoe weinig mensen al nagedacht hadden over hun doelen voor 2012. Jaja, zelfs onder coaches 🙂 Nochtans een heel nuttige bezigheid om richting te geven aan het jaar. Een behaald doel bouwt je zelfvertrouwen op, geeft je het gevoel dat wanneer jij iets wil dat je het kan krijgen of bereiken. Zonder doelen kan je ook vanalles bereiken, maar in hoeverre voelt dat als iets dat je zelf gecreëerd hebt?

Jouw Doelen voor 2012?

Vandaar dat we iedereen uitnodigden om één van hun doelen op te schrijven op een Post-It en op te hangen. Tof om ze allemaal samen te zien hangen!

Bekijk hier de foto’s op Facebook.

Tom Hallez van YourCoach

Tags: , ,

One Response to “Gelukkig 2012!”

  1. Ingrid Larik schreef:

    Spijtig dat ik er niet bij kon zijn ! Je ziet zo dat het er geanimeerd en gezellig aan toe ging.

    Tot een volgende gelegenheid !
    van harte
    Ingrid

Leave a Reply