Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

BLOG

GELUKKIG 2012!

Gelukkig 2012!

Op donderdag 12 januari ontvingen we onze klanten en vrienden voor een intieme nieuwjaarsdrink. Dat deden we in het prachtige ‘Le Jardin Bohémien’. Sympathieke gast en uitstekende chef Bart van Soirée Congée had voor heerlijke hapjes gezorgd.

Op donderdag 12 januari ontvingen we onze klanten en vrienden voor een intieme nieuwjaarsdrink. Dat deden we in het prachtige Le Jardin Bohémien, een artistieke tearoom in hartje Gent. Sympathieke gast en uitstekende chef Bart van Soirée Congée had voor heerlijke hapjes gezorgd.

Heerlijk voor ons om te zien hoe zich langzaam maar zeker een kleine gemeenschap vormt, en dat mensen blijkbaar graag bij ons komen. Daarvoor doen we het! Het bracht ons op een idee voor een slogan: ‘Bij YourCoach ben je thuis‘. Wat denk je?

Jouw doelen voor 2012?

Wat ons opviel, is hoe weinig mensen al nagedacht hadden over hun doelen voor 2012. Jaja, zelfs onder coaches 🙂 Nochtans een heel nuttige bezigheid om richting te geven aan het jaar. Een behaald doel bouwt je zelfvertrouwen op, geeft je het gevoel dat wanneer jij iets wil dat je het kan krijgen of bereiken. Zonder doelen kan je ook vanalles bereiken, maar in hoeverre voelt dat als iets dat je zelf gecreëerd hebt?

Vandaar dat we iedereen uitnodigden om één van hun doelen op te schrijven op een Post-It en op te hangen. Tof om ze allemaal samen te zien hangen!