Haal je ICF label

Haal je ICF labelAls coach kan het een meerwaarde zijn je ICF-label te halen. Dat is een internationaal erkende certificatie als coach. De waarde van zo’n certificatie is natuurlijk niet absoluut: het is voor ons meer een marketing keuze die je maakt, dan een verplichting om als coach aan de slag te kunnen.

Wij staan echter ook achter een gemeenschappelijke kwaliteitsstandaard met graden en bijscholingen, zoals dat ook in Nederland het geval is met de NOBCO. Dit voor de professionalisering van het coachberoep.

Daarom organiseren we vanaf nu regelmatig ICF Days. Dat zijn dagen waarop je uitleg krijgt over hoe je het certificaat moet halen. En we gaan aan de slag met het oefenen op de specifieke manier van coachen die je nodig hebt om het certificaat te halen. Je moet namelijk opgenomen en uitgeschreven coachgesprekken insturen, die beoordeeld worden.

Hierna kan je je dossier aanleggen en heb je een opname die je kan inbrengen ter evaluatie.

Enkele getuigenissen

“Na het doornemen van de vereisten voor de diverse levels voor de accreditatie zijn nog heel wat praktische tips meegegeven. Daarna werd intensief gestart met het opnemen van een coachgesprek voor de accreditatie en feedback gegevens tot het gesprek goed was om door te sturen.”
Brenda U.
Coach
“Op een klaar en duidelijke manier werd de procedure tot het behalen van mijn ICF-label uitgelegd, met veel nadruk op wat belangrijk is, mogelijke struikelblokken en aandachtspunten. Benjamin en Tom stelden me enorm op mijn gemak, gaven positieve feedback om er helemaal voor te gaan. Bedankt voor al jullie support! ”
Tiny C.
Coach

online formulier

Praktische informatie

Duur

1 dag.
De deuren gaan open om 9u00 en de opleiding start om 9u30. Einde is om 16u30.

Data

Deze opleiding is voorlopig niet gepland.

Locatie

WorkshopsLoft 26

Dok Noord
Sint-Salvatorstraat 18 / 104
9000 Gent

 

Prijs

De workshop kost € 275. Incl. opname van je gesprek. Er zijn slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

* Bespaar tot 30% via KMO-Portefeuille

De workshops komen in aanmerking voor KMO-Portefeuille. KMO's en zelfstandigen kunnen tot 30% korting krijgen op onze opleidingen. Het BTW bedrag kan niet worden gesubsidieerd.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!