Getuigenissen

“Bewustzijn word onderschat in de weg naar welzijn. Hier word je persoonlijk en collectief bewust, ieder op zijn eigen manier. Fantastisch.”
Gauthier R.
“Ik ben niet gewoon om in de diepte te werken. Het bracht me inzichten in zaken waarvan ik dacht dat ze er niet meer toe deden. Het was een intense, leerrlijke dag.”
F. K.
“Het was zeer openbarend en vooral voor mezelf leerrijk.”
Marlies
“Verrijkend, inspirerend en echt de moeite om dit te ervaren!”
Nelis D.
Psycholoog
“Boeiend, universele thema's. Je distileert sowieso lessen, inzichten,...”
Lesly D.
“Zeer diepgaande, boeiende opleiding, krachtig. Mooie inzichten.”
Veerle P.
“Vandaag heeft me terug verrast. Ook al heb ikzelf geen opstelling gevraagd, door te observeren, te luisteren, als figurant mee te spelen heb ik terug ongelooflijk veel over mezelf geleerd. Wat een verrijking! Bedankt Lia! Ik kijk al uit naar de volgende opstellingsdag!”
Tine C.
“Zeer praktische oefeningen, direct on the job toepasbaar.”
F. V.
Coach
“Ook als de opstelling niet effectief over jou gaat, krijg je zéér veel inzichten die wel betrekking hebben over jezelf. Daarbij zijn de opstellingen van Lia een uniek allegaartje van systemisch opstellen, energetisch werk,... Dit was een unieke ervaring.”
Vanessa R.
Managing Partner
“Iedereen met eender welke issue heeft hier baat bij, zelfs zonder issues. Professionele aanpak.”
Jan R.
“Een opstelling geeft diep en verhelderend inzicht in gestagneerde of oude situaties. Ook opstellingen van anderen raakt interne gevoelens en situaties.”
Joeri C.
“Zeker een aanrader! Heb er heel hard van genoten! Heel leuke locatie, heel dynamisch programma. Ik kom zeker terug naar een opstellingsdag met Lia en naar deze locatie. Dankjewel! Heel mooie locatie en vriendelijk onthaal! Kijk uit naar de volgende keer!”
Leen D.
“Confronterend!”
Marc D.
“Voor mij is dit geen opleiding maar voor mezelf aan te raden voor iedereen die meer over zichzelf te weten wil komen en ontwikkelen.”
Marleen S.
“In iedere opstelling herken je iets van jezelf. Het raakt je iedere keer, het prikkelt je en verruimt opnieuw je bewustzijn. Voor herhaling vatbaar!”
Patrick D.
“Een intense dag met schoonlijk wat emotionele momenten. Met haar enorme mensenkennis en vakkennis toont Lia de kracht van de opstellingen.”
Inge B.
Training Officer
“Dat wat onbewust speelt, helder maken door een tableau vivante: opmerkelijk! Dit is aan iedereen aan te raden.”
Inge T.
“Delen van cases zijn herkenbaar, in eigen leven. Treffend om vanop afstand naar situaties te kijken.”
Annemie V.
“Een aanrader. Ik neem oneindig veel mee. Inhoudelijk en organisatorisch zeer de moeite waard.”
Caroline
“Heel intens, verrijkend, professioneel, leerrijk. Ten zeerste aan te bevelen aan iedereen die aan zichzelf wil werken.”
Mark V.
“Boeiend, confronterend, pakkend en diepgaand. Voor iedereen die op zoek wil naar zijn zelfbewust zijn.”
Cindy U.
“Zeer hoge eye-opener! Fantastische begeleidster. Confronterend optreden zonder te kwetsen is een kracht, een kunst... en gift. Ik kende niets van opstellingen, nu heb ik goesting om meer van te zien en te beleven.”
Margriet K.
Trainer & Coach
“Een intense beleving, heel herkende situaties waar een echte oplossing voor geboden wordt, professionele aanpak.”
Peter V.
Zaakvoerder
“Bewustzijn van patronen die succes belemmeren, openbreken van blokkades.”
Réginé Y.
Zaakvoerder
“Heel mooie begeleiding van de opstellingen, met respect, veel diepgang, met ruimte voor coachen. Heel intuïtief, voelen wat er is zonder te sturend te zijn. Fantastisch om te zien en te beleven, te doorvoelen. Vandaag heb ik meesterschap gezien. Dank u.”
Tiny C.
“Boeiend, leerrijk en verhelderend.”
Lesly D.
“Zeer beklijvend, universele thema's komen boven. Raar dat energie zoveel teweeg kan brengen. Onbeschrijfelijk en onverklaarbaar.”
Veerle S.
“Confronterend, boeiend, ervaring die naar meer smaakt. Prima georganiseerd, vriendelijke ontvangst, hartelijk dank voor het eten & drinken.”
Katrien V.
Zaakvoerder
“Heftig, effectief, krachtig.”
Bart K.
“Interessante inkijk in opstellingen. Geeft goede voorstelling hoe het in zijn werk gaat. Aanrader voor als je volledig vast zit, toch beweging te creëren.”
Wesley B.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!