Kan u(w team) een geweldloze communicatie-cursus gebruiken?

Kent u geweldloze communicatie? Cursus krijgen over deze materie kan bijzonder krachtige gevolgen hebben op de samenwerking en relatie tussen teamleden. Geweldloze communicatie haalt de angel uit de communicatie, en maakt het mogelijk om oprecht te zijn zonder conflicten te veroorzaken.

Binnen bedrijven biedt geweldloze communicatie een manier om conflicten op te lossen, de interne en externe communicatie te stroomlijnen en de samenwerking te harmoniseren.

U komt meer te weten over het model van geweldloze communicatie in onze blogpost over de 4 stappen van geweldloze communicatie.

Geweldloze communicatie-cursus: een proevertje

Wil u al eens proeven van geweldloze communicatie? Doe dan eens het volgende, en ervaar het verschil! Denk aan iemand die u nu in den lijve en onder vier ogen kan spreken. Zorg dat het iemand is waar u eigenlijk niet zo goed mee overeenkomt, maar waar u nog niet echt iets over gezegd hebt. Of iemand waar u eigenlijk nooit mee praat.

Ga ernaartoe en zeg: "Ik heb de indruk dat we niet echt veel praten met elkaar. Dat vind ik wel spijtig eigenlijk, we zijn hier tenslotte een groot deel van onze tijd. Wat vind jij daarvan?".

Gegarandeerd dat u een leuke reactie krijgt, belangrijke informatie over hoe die persoon u ziet, of een misverstand dat uitgeklaard kan worden! Luister goed naar wat de andere zegt, en bedank hem of haar voor die informatie.

Geweldloze communicatie-cursus volgen?

YourCoach geeft praktische en interactieve trainingen waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Neem vandaag nog contact op om een cursus geweldloze communicatie te boeken. Wacht niet te lang, onze agenda is snel opgevuld!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!