“Geloof in je eigen kracht!”

- Laurens Polfliet

Laurens Polfliet

Laurens is een inspirerende Team en Leadership coach met een grote passie voor bedrijven, culturen en de wereld in het algemeen. Hij blinkt uit in people management en weet hoe met mensen uit verschillende culturen te communiceren én hoe die te motiveren. Hij stelt leiders en teams in staat zich bewust te worden van hun ware potentieel en daartoe actie te ondernemen. Hij is gevestigd in Gent en werkt in het Nederlands, Engels en co-faciliteert in het Frans en Duits.

“Ik geloof oprecht in het verhogen van het menselijk potentieel.
Mensen motiveren, inspireren, hun groots laten dromen en hun helpen die dromen daadwerkelijk te verwezenlijken, is mijn passie in het leven.”

Laurens heeft een dynamische en hands-on aanpak. Hij combineert zijn wereldwijde management ervaring met zijn talent om individuen en teams vanuit verbinding te motiveren en te inspireren. Fun en beweging zijn zijn handelsmerk en die zet hij in om zowel te versterken als te confronteren. Laurens daagt uit en durft de juiste vragen te stellen, dit geeft kracht en beweging aan individuen, teams en organisaties. Laurens houdt van surfen en reizen en brengt deze vibe mee in zijn coaching-sessies.

In een Notendop

  • Geboren in Gent op 05/08/1985
  • Master in Strategisch Management en Human Resource Management
  • Floor Manager and International Training Manager at Makro N.V
  • Co-founder and HR coach of House of Media, the community of self steering audio visual talents
  • 5 jaar actief als Team & Leadership coach in zowel kleine als grote ondernemingen

Favoriete coaching tool

Doen, doen, doen!

Laurens neemt zijn denkbeeldige rugzak met tools mee naar elke coaching. Zo kan hij op elk moment inspelen op de dynamiek die heerst in de sessie.
Meer dan eens zal je hem een individuele of team sessie abrupt zien onderbreken, dit om de olifant in de zaal te benoemen. We zijn het als coachee gewoon om theoretische modellen te proberen volgen en te begrijpen, maar daar waar het echt om draait, de essentie wordt oh zo weinig aangeraakt.
Daar komt Laurens met zijn secret power of favoriete tool op de proppen, zijn intuïtie ;)

Hij trekt de coachee of de groep uit de situatie en benoemt wat hij ziet gebeuren. Geeft een helikopteroverzicht. En werkt vervolgens vaak met constellatie oefeningen. De personen met hun lijf laten voelen wat er aan het gebeuren is. De situatie nabootsen en laten benoemen. Met de persoon zelf of de dynamiek tussen verschillende personen.
Wat speelt er? Wat gebeurt er als dit speelt? En vooral wat is een stap naar beter? En die stap ook effectief zetten!

Dat is het waar het volgens Laurens om draait.

Contactgegevens

small img
0497/74 70 99
small img
Ham 112, 9000 Gent

Opleidingen

Laurens Polfliet geeft volgende opleidingen: