Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Trust the process.”

- Femke Dewulf

Contacteer Femke Dewulf

Femke Dewulf

Als coach, trainer en lector coacht en traint Femke studenten en professionals om het beste uit zichzelf te halen. Na een master in Sociaal Werk startte ze haar loopbaan als Projectontwikkelaar Evenredige Arbeidsdeelname en Diversiteit waar ze profit en non-profit organisaties ondersteunde en adviseerde in het opzetten en uitvoeren van diversiteitsacties en het innoveren van HR-processen. De grote interesse in HRM, training en coaching bleef groeien.

Haar passie voor en kennis van de social profit en de onderwijssector is groot. Bij Hogeschool Gent is ze al vele jaren actief, eerst als stafmedewerker beleid voor het opleidingscentrum Sociaal Werk, nu als coördinator postgraduaat HRM, lector en wetenschappelijk onderzoeker bij het onderzoekscentrum Sustainable Organizations. Via internationale projecten en samenwerkingen vindt ze het belangrijk te innoveren en te inspireren over de grenzen heen. Haar passie om mensen en organisaties te begeleiden en in hun kracht te zetten groeide. Naast het coachen van studenten en leidinggevenden in het hoger onderwijs, startte ze in 2021 als zelfstandig loopbaan- en bedrijfscoach in bijberoep voor haar eigen bedrijf Rebuild-Reconnect.

In een Notendop

  • Geboren op 17/11/1981
  • Master in het Sociaal Werk
  • Gecertificeerd Loopbaanbegeleider, ACC coach bij het ICF
  • Meer dan 15 jaar coachingservaring (één-op-één, teams en organisaties)
  • Bezieler en trainer van opleidingen als Coaching, Welzijn en Gezondheid, Activeren en Begeleiden, Inclusief werken en HR aan HOGENT
  • Trainer en coach van leiderschapstrajecten en doctoral schools
  • Meer dan 500 uur individuele career & business coaching en begeleiding van jongeren in het hoger onderwijs
  • Meer dan 50 groepstrainingen over coaching, leiderschap, communicatie, projectmanagement en onderhandelen

Favoriete coaching tool

Fysiek en creatief aan de slag gaan met polariteiten. Polariteiten maken zichtbaar en voelbaar waar je naartoe wil en waar je weg van wil. Via gebruik van visueel materiaal en beweging wordt dit een échte beleving. Polariteiten vinden we op elk niveau: in onszelf, binnen ons team, in de organisatie en in de wereld. Hoe zorg je dat deze schijnbare tegenstelling en spanningsvelden je niet verlammen? Hoe leer je effectief omgaan met dilemma’s en verschillen? Van nature hebben we de neiging om ons te nestelen in ons eigen ‘gelijk’. Omgaan met polariteiten begint met de bereidheid de andere kant te onderzoeken. Om uit je eigen gelijk met open blik op zoek te gaan naar krachten en beperkingen van beide uitersten. Om een laagje dieper te duiken. Waar gaat het eigenlijk écht om?

Contactgegevens

small img
0486/05 24 18
small img
Blinkhuis Gent, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
small img
Nana, Sint-Pietersaalststraat 1, 9000 Gent

Coachings

Je kan bij Femke Dewulf terecht voor:

ICF Gecertificeerd

ACC