Nieuwsbrief Januari 2014

Beste,

We zijn weer vertrokken! We hopen dat je de feestdagen overleefd hebt, en dat je nu vol goede moed vooruit blikt op wat komt.

Onze Eenvoudige Tip voor 2014: skip de lijst met voornemens. Kies één houding die je dit jaar wil meenemen, die je zodanig wil integreren dat ze zelfs onbewust werkt. Eén thema waaraan je wil werken, op verschillende vlakken.

Een aantal voorbeelden ter inspiratie: meer tijd nemen voor dingen; het rustiger aan doen; of net keihard doelen stellen en ervoor gaan; meer aandacht voor relaties; in vorm blijven; openstaande projecten afronden; jezelf meer prioriteit geven; enzovoort. Schrijf jouw houding op en bekijk ze regelmatig. Probeer er dagelijks aan te werken.

Onze houding voor dit jaar: 'Een thuisbasis maken'. In Loft 26 willen we onze inspiratie en wijsheid blijvend een plek geven. We gaan voor een veilige haven waar je kan komen herbronnen en bijleren. Dit zowel in de inrichting, als in de zaken die er zullen doorgaan. We vervolledigen ons aanbod met nieuwe trajecten, en stellen wat we al doen scherper.

In de stilte van het jaareinde hebben we daarom op vanalles zitten broeden. Een klein overzicht van wat je dit jaar van ons mag verwachten:

De Opleiding Integrale Coaching is hervormd qua organisatie. Je kan nu om de 3 maanden de Essentials volgen, en om de 6 maanden de Professional. Er zijn ook nieuwe data voor onze NLP-trajecten en Coachend Leiderschap, en nieuwe sprekers voor YourCoach Café.

Opleiding Corporate Coaching. We zaten al een tijdje te broeden aan een nieuwe lange opleiding, die specifiek zou beantwoorden aan bepaalde verzuchtingen van mensen in het bedrijfsleven. Die opleiding stellen we vandaag graag aan je voor! De Opleiding Corporate Coaching bestaat uit 6 thematische modules van 2 dagen propvol professionele communicatieskills en leiderschapsontwikkeling.

Workshops. We lanceren ook 5 workshops van één dag rond de volgende onderwerpen: NLP Bootcamp; Communicatie met metaprogramma's; Assertiviteit en grenzen stellen; Doelen stellen; 'Vind de job die bij jou past'. Leuke thematische opfrissers met praktische individuele en groepsoefeningen.

Het is dus duidelijk: dit jaar vind je bij ons helemaal je gading op het vlak van je professionele en persoonlijke ontwikkeling!

Met warme groeten,

Benjamin en Tom

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Nieuwe prijzen

Vanaf 2014 hanteren we nieuwe prijzen, mede omdat de nieuwe regulering van KMO-Portefeuille voorschrijft dat er geen verschil mag zijn tussen particuliere en bedrijfsprijzen. Je vindt nu al de nieuwe prijzen op onze website.

Ging je je net inschrijven? Tot 31 januari 2014 kan dat nog aan de oude prijzen, voor om het even welk traject in de toekomst. Alle inschrijvingen die voor de 31e januari binnen zijn, krijgen automatisch de korting naar de oude prijzen!

Verslag van de nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie

Op donderdag 16 januari organiseerden we onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. We ontvingen meer dan 70 genodgden voor een hapje en een drankje, en een gezellige babbel. Er was ook een interactief deel zijn aan de avond‚ - we blijven tenslotte coaches -‚ waarin we iets deden rond doelstellingen voor 2014. Het was tevens de Officiële Opening van Loft 26 - onze gloednieuwe eigen zaal.

  Bekijk hier de foto's en lees het verslag

YourCoach Café op donderdag 13 februari

Rudy Vandamme met 'Ontwikkelingsgericht coachen van teams'

Rudy VandammeRudy Vandamme is al decennia één van de grote namen in Vlaanderen als het op NLP aankomt. Hij ontwikkelde binnnen het Ontwikkelingsinstituut zijn eigen duurzame visie op persoonlijke en teamontwikkeling, gekristalliseerd in het Vorkmodel.

Aan de hand van dat model legt hij op 13 februari uit hoe onderwijs en het stimuleren van bewustzijn een maatschappelijk antwoord kunnen bieden op de heersende psychosociale malaise. Een topspreker die je niet mag missen!

  Schrijf je hier in voor 13 februari

Onze Nieuwe Trajecten
NIEUW! Opleiding Corporate Coaching

Opleiding Corporate CoachingSuccesvol zijn in de bedrijfswereld vraagt om meer dan enkel vakkennis. Je menselijke vaardigheden zijn minstens even bepalend. Je moet vlot en goed kunnen communiceren, zowel individueel als voor de groep. Je moet moeilijke boodschappen kunnen brengen, en onderhandelen.

Daarnaast is ook je leiderschap belangrijk. Wie ben je, waarvoor sta je? Waar ga je op professioneel vlak naartoe? En kan je daar ook anderen in begeleiden? Kan je omgaan met teams en groepen?

Al deze dingen komen aan bod in de Opleiding Corporate Coaching, die bestaat uit 6 modules van telkens 2 dagen. De opleiding is modulair, wat wil zeggen dat jij zelf kan kiezen welke van de 6 modules je wil volgen.

Hier zijn de modules:

- Geavanceerde Communicatie
- Constructieve Feedback en Evaluaties
- Public Speaking
- Persoonlijk Leiderschap
- Loopbaanbegeleiding
- Team Leader

  Lees meer over de Opleiding Corporate Coaching

NIEUW! Workshops van één dag

Als particulier kan je bij ons nu ook korte dagworkshops volgen rond specifieke thema’s. Op één dag krijg je praktische tips en oefeningen mee, in een onderbouwd theoretisch kader. Een leuke opfrisser van bepaalde thema's of net een introductie tot jouw persoonlijke ontwikkeling en onze werkwijze. Hier zijn ze:

NLP Bootcamp

Ontdek NLP en leer op één dag enkele snelle en efficiënte technieken waarmee je direct aan de slag kan.

  Lees meer

Effectiever communiceren met metaprogramma's

Krijg inzicht in de verschillende aspecten van je eigen persoonlijkheid. Leer anderen sneller en juister inschatten en aangepast communiceren.

  Lees meer

Assertiviteit en grenzen stellen

Ontwikkel een weerwoord voor personen en situaties die over jouw grenzen gaan en je energie kosten. Ontdek de mechanismen en werk aan jouw zelfbescherming.

  Lees meer

Doelen stellen én bereiken

Ontdek alles over doelen en waarom ze vaak niet werken. Herdefinieer jouw objectieven en breng ze onmiddellijk in beweging.

  Lees meer

Vind de job die bij jou past

Heb je vragen rond werk? Blijven of een andere job zoeken, een eigen zaak, of iets helemaal anders...? Hier vind je het antwoord.

  Lees meer

Kalender voor januari & februari

Woensdagavond 29 januari – Demo-avond Integrale Coaching

Donderdag 13 februari – YourCoach Café met Rudy Vandamme

Donderdag & vrijdag 13 & 14 februari – Eerste blok van de NLP Transformer opleiding

Maandag 17 februari – Workshop 'Doelen Stellen en Bereiken'

Over YourCoach

YourCoach is uw partner voor Coaching, Training en Branding.

We zijn gecertificeerde coaches. We begeleiden dagelijks particulieren (life coaching), professionals (loopbaanbegeleiding), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) op een concrete en integere manier naar hun doelen.

We geven training rond persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden een volledige coachopleiding, leiderschapstraining en opleidingen NLP en communicatie.

We zijn daarnaast ondernemers en branding professionals. We staan onze klanten heel concreet bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van elevator pitch over webdesign tot (SEO) copywriting.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille - Loopbaancheques