YourCoach Opendeurdag - 5 en 6 oktober 2013

Open CoachDagIn samenwerking met Open CoachDag.

Op 5 en 6 oktober 2013 openen we de deuren van onze seminarieruimte, Loft 26, om je te laten proeven van ons aanbod. Je kan er korte coachsessies krijgen tijdens speedcoachings, onze opleidingen en coachtrajecten leren kennen tijdens workshops en onze coaches ontmoeten.

We nodigen elke dag één partner uit wiens expertise je kan ervaren:

  • Zaterdag: Karolien Roels – Burn-out coaching
  • Zondag: Patricia Van Lingen – Relatietherapie

Wanneer komen?

Je kan in feite komen wanneer en zolang je wil. Wil je één bepaalde workshop volgen of een speed coaching meepikken, kom dan wanneer deze onderdelen aangeboden worden. Wil je de hele dag blijven, graag. Wij voorzien alles voor een aangename en goedgevulde dag.

Mag ik nog iemand meebrengen?

Ja hoor! Breng gerust nog vrienden, collega’s en/of kennissen mee: iedereen welkom. Laat het ons in de mate van het mogelijke graag op voorhand weten, zodat we een idee hebben van hoeveel mensen we mogen verwachten.

Zaterdag 5 oktober 2013

Klik op een titel voor meer info.

10u30-12u30 - Speed Coaching

Coaches Benjamin Ball, Tom Hallez en Karolien Roels ontvangen je voor korte sessies van 20 min. waarbij je een snel en efficiënt antwoord krijgt op je vraag.

13u-14u - Burn-out vermijden door zelfzorg (Karolien Roels)

Burn-out en chronische stress zijn ziektes van deze tijd. Het stereotype beeld dat de zwaksten hierdoor getroffen worden, klopt niet. Meestal zijn het de meest geëngageerde werknemers die vanuit een te groot verantwoordelijkheidsgevoel hun grenzen overschrijden. Denken dat enkel het individu verantwoordelijk is hiervoor, is iets te kort door de bocht. Ook een bedrijf of organisatie kan actie ondernemen om burn-out bij de werknemers te voorkomen. Want burn-out en chronische stress voorkomen is een win voor alle partijen.

In de workshop 'Burn-out vermijden door zelfzorg' onderzoeken we wat wij zelf kunnen ondernemen ter preventie van burn-out. Enkele praktische oefeningen verschaffen ons meer inzicht over onze positie ten opzichte van stress en/of burn-out, en vooral hoe we kunnen aanpakken wat er fout loopt.

Karolien Roels heeft 18 jaar ervaring in HR-gerelateerde dienstverlening, en met het begeleiden, aansturen, en ontwikkelen van teams en individuele personen. Als gecertificeerd integrale coach begeleidt zij individuen naar meer bewustzijn, en coacht hen naar groei en ontwikkeling die zorgen voor meer welbevinden en evenwicht in hun privé- én professioneel leven. Ze is gespecialiseerd in de thema’s burn-out en chronische stress.

14u-15u - Integrale Coaching: Een vernieuwende blik op je werk en leven (Benjamin Ball)

Integrale Coaching is de samensmelting van twee moeilijk te verenigen benaderingen: langs de ene kant de internationaal gecertificeerde standaardmethodiek van coaching, waarbij de coach slimme vragen stelt en de antwoorden uit de klant zelf komen. Langs de andere kant intuïtieve, creatieve, fysieke en zelfs spirituele technieken die diepgang geven aan gesprekken en relaties.

Het is een bloemlezing van de meest effectieve technieken op coachvlak, gebundeld in een geheel van houdingen die ervoor zorgen dat je enkel door je uitstraling al andere resultaten boekt. De Integrale Coachopleiding is dan nog eens sterk gericht op concrete resultaten: wij maken professionele en persoonlijke groei meetbaar.

Integrale Coaching wordt ondertussen al ingezet in het bedrijfsleven en in privépraktijken, door managers, coaches, zelfstandigen en trainers. Tijdens deze workshop ontmoet je de lesgever(s) en beleef je aan den lijve enkele technieken die je tijdens de opleiding zelf leert gebruiken.

15u-16u - Speed Coaching

Coaches Benjamin Ball, Tom Hallez, Karolien Roels en Patricia van Lingen ontvangen je voor korte sessies van 20 min. waarbij je een snel en efficiënt antwoord krijgt op je vraag.

16u-17u - Ontdek NLP, de internationale succesmethode voor communicatie (Tom Hallez)

NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren) is dé tool bij uitstek waarmee jij je communicatie en gedrag kan veranderen. Uit een schier eindeloos arsenaal inzichten en technieken leer jij hier de snelste en effectiefste, waarmee je concreet en krachtig aan de slag kan.

Bij YourCoach leer je NLP onmiddellijk toepassen in je werk en leven. Je transformeert en leert ook anderen begeleiden bij verandering. Tijdens deze workshop krijg je een eerste proevertje van deze krachtige succesmethode.

Zondag 6 oktober 2013

Klik op een titel voor meer info.

10u30-12u30 - Speed Coaching

Coaches Benjamin Ball, Tom Hallez en Patricia van Lingen ontvangen je voor korte sessies van 20 min. waarbij je een snel en efficiënt antwoord krijgt op je vraag.

13u-14u - Relateren doe je zo (Patricia van Lingen)

De workshop - Relateren doe je zo - is ontwikkeld door Patricia van Lingen, waarin ze je meeneemt op een leerrijke tocht door communicatietechnieken en tastbare psychologie. Ze geeft op haar kenmerkende gepassioneerde manier inzichten mee over relateren.

Alle vrouwen vanaf 18 jaar die meer intimiteit en intensiteit uit het leven willen halen, zijn welkom. Door oefeningen en technieken leer je niet alleen proactief te denken maar ook te handelen, wat je relaties positief zal beïnvloeden. Je leert je écht te verbinden met jezelf en anderen zodat verbindings- of verlatingsangst je niet meer kunnen blokkeren.

De workshop 'Relateren doe je zo' behandelt de volgende vragen, telkens op jou persoonlijk toegespitst:

  • Waarom heb je de partner die je hebt of waarom heb je geen partner?
  • Waarom kom je steeds dezelfde patronen tegen in relaties?
  • Wat houd je tegen een liefdevolle relatie te creëren?
  • Waar komt je eventuele bindings- en/of verlatingsangst vandaan?
  • Hoe kun jij je communicatie in je relatie(s)verbeteren?
Het gaat over al je relaties dus ook die met werkgever, werknemers & collega's
  • Hoe kun je iets leren uit conflicten op het werk?
  • Hoe eerlijk en open kun je communiceren op de werkplek?
  • Hoe kun je goede werkrelaties creëren?

Een fantastische ervaring waarbij je zeker "AHA"-momenten zult ervaren, die zoveel puzzelstukjes op hun plaats doen vallen.

14u-15u - Ontdek je passie met de logische niveaus van Dilts en Bateson (Tom Hallez)

Er zijn meer lagen aan je werk dan louter wat je doet, en met wie. Wat je nu doet, is het gevolg van keuzes die voortvloeien uit je talenten en vaardigheden. Deze worden dan weer aangestuurd door grotendeels onbewuste drijfveren en waarden. Door ons bewust te worden van deze meerlagigheid en ze te onderzoeken, kunnen we ook dieper doordringen tot wat ons werkelijk drijft en een idee krijgen van wat onze droomjob is.

Tom neemt je mee op een actieve workshop waarbij je fysiek doorheen de verschillende lagen loopt en gaandeweg ontdekt wat daar allemaal leeft. Je begint een creatieve reis waarin jij de architect wordt van je werk, gedreven door een diepe missie en een sterk besef van wie je bent.

15u-16u - Speed Coaching

Coaches Benjamin Ball, Tom Hallez en Patricia van Lingen ontvangen je voor korte sessies van 20 min. waarbij je een snel en efficiënt antwoord krijgt op je vraag.

16u-17u - Ga jij fluitend naar je werk? (Benjamin Ball)

In een wereld die zelf in beweging is en waar veel zekerheden onder vuur staan, is er meer nodig dan een overzicht van je verkoopbare kwaliteiten en het zoeken naar een bestaande job waar jij inpast. Steeds meer moet je jezelf heruitvinden, en iets vinden waarvoor je helemaal kan gaan. Los van de beschikbare jobs op een arbeidsmarkt die er morgen misschien helemaal anders uitziet.

Wij gaan op zoek naar je diepere, onzichtbare drijfveren en naar wat werkelijk bij jou past. Los van wat je op dat moment misschien liever zou willen of geloven. We gebruiken creatieve, systemische, lichamelijke en andere technieken om het onmiskenbare naar boven te brengen. Waar nodig zetten we een eerste beweging in gang die je op pad helpt.

Catering

Ter plaatse zal er eten en drinken verkrijgbaar zijn aan democratische prijzen. Thee, koffie, water, frisdrank en om te eten broodjes en soep.

Inschrijven

Deelname aan onze opendeurdag is gratis, en het aantal plaatsen is beperkt. Je kan je voor één dag inschrijven, of voor beide dagen. We mailen je op voorhand nog om je inschrijving te bevestigen. Gelieve ons ten laatste een week op voorhand te laten weten als je niet kan komen, zodat we iemand anders een plek kunnen geven.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!