Ontbijtsessies bij YourCoach

Zomerse OntbijtsessiesNa het succes van de sessies in augustus (lees hier het verslag en presentaties), kan je dit najaar weer bij YourCoach komen ontbijten en bijleren over een aantal marketing- en coachtechnieken. Elke week komt een andere specialist een praktische workshop geven. Je krijgt telkens persoonlijke tips en trucs van een actieve professional waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

We laten maximaal 6 personen per week toe. Zo werken we in een intieme professionele setting waarin je zeker bent dat je de gepersonaliseerde feedback en suggesties krijgt die je nodig hebt.

online formulier

Onderwerpen van de sessies

Klik op één van de onderwerpen voor meer informatie

Dinsdag 23 oktober – Krijg meer klanten op je website via Google (SEO)

Meer bezoekers aantrekken via Google: velen dromen ervan, weinigen kunnen het zelf laten gebeuren. Agentschappen zouden je laten geloven dat er een ingewikkelde vorm van kernfysica achter zit. En ze hebben gelijk...

En toch kan je met een aantal tastbare en eenvoudige tactieken meer verkeer krijgen. Als beheerder van je website heb je controle over een aantal van de fundamentele factoren die invloed uitoefenen op jouw webverkeer.

De structuur van je website, de teksten en jouw online aanwezigheid bepalen een groot deel van je succes in de online rankings. Tijdens deze workshop wordt jouw website onder de loep genomen en leer je praktische manieren om betere resultaten te halen.

Spreker: Benjamin Ball

Benjamin is sinds 2007 actief bezig met zoekmachine-optimalisatie (SEO). Het begon met het schrijven van teksten voor Google (SEO copywriting) en aansturen van SEO-agentschappen binnen de Amerikaanse multinational waar hij e-commerce specialist was.

Ondertussen is het uitgegroeid tot het zelf aanbieden van het volledige SEO-spectrum: websites bouwen, keyword research, seo copywriting én linkbuilding. Dit aan bedrijven van alle groottes en in de meest uiteenlopende sectoren.

Zijn passies is schrijven en hij blinkt dan ook uit in SEO Copywriting. Hij is verantwoordelijk voor duizenden wekelijkse bezoekers op allerlei websites, en beheert daarnaast verscheidene eigen blogs en websites.

Dinsdag 6 november – Workshop Coachend Leiderschap

Als manager of leidinggevende komt je voortdurend in contact met anderen. Je teamleden, collega’s en oversten hebben allemaal verwachtingen. Jij moet alles in balans zien te houden zodat iedereen tevreden is, en de resultaten goed. Niet altijd gemakkelijk, en vaak heb je ook geen tijd om nieuwe dingen uit te proberen die misschien verschil zouden kunnen maken.

Vandaar deze workshop. Eén ochtend vakantie van je werk; 3 uur lang geven we je praktische formats mee die je onmiddellijk kan toepassen op de werkvloer. Je oefent en wisselt uit in een kleine groep, en eindigt met een concreet actiepunt waar jij werk van zal maken de komende tijd. Een verfrissende opsteker om met hernieuwde energie werk te maken van je job!

Spreker: Tom Hallez

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en team coaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen teams aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Dinsdag 13 november – Marketing voor (beginnende) ondernemers: Ontdek jouw succesformule

Het probleem van veel (beginnende) ondernemers is dat ze eigenlijk zelf niet goed weten wat ze aanbieden. Wat antwoord jij wanneer men je vraagt: “Wat doe jij?”. En vooral, met hoeveel overtuiging antwoord je?

Dat is waar we deze workshop naar kijken. We kijken naar wat je doet, en vooral ook naar hoe je het doet. Uit jouw unieke visie en kwaliteiten halen we een product en formulering waar jij trots achter kan staan. Op de volgende receptie zal je business kaartjes te weinig hebben!

Spreker: Benjamin Ball

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer met ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn leiderschap en coaching. Vanuit zijn specialisaties in NLP, enneagram en opstellingen begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Een prachtige, exclusieve locatie

Een prachtige, exclusieve locatieHet oog wil ook wat. Genoeg gehad van onpersoonlijke zalen en hotelrefters?

Onze Ontbijtsessies gaan door in de prachtige eetkamer van YourCoach. In dit stijlvolle décor geniet je van licht, ruimte en verzorgd eten terwijl onze sprekers je verrijken met hun doorleefde expertise.

Plaats: Begijnhoflaan 75, 9000 Gent
Tijd:9u tot 12u (ontbijt begint om 08u45)

Deelname kost €125 (ex BTW) en houdt in:

  • Ontbijtbuffet: koffie en thee, vers fruitsap, koffiekoeken, brood en beleg, een eitje naar wens
  • Workshop met cursus en andere ondersteunende documenten

Wil je ze allemaal volgen? Dan betaal je slechts €450 ipv €500!

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!